natalka21 natalka21 komentáře u knih

Svědectví Svědectví Stephen King

Opravdu zvláštní. Knihu jsem si koupila za účeĺem se bát. To se nestalo, ale vůbec si nestěžuju. Je to uplně něco jiného a na dlouhé čtení. Někdy jsem se do čtení nutila, ale když jsem knihu dočetla, už první večer mi začala chybět.

09.02.2016 3 z 5

Bez šance Bez šance Neal Shusterman

Knihu jsem přečetla během velmi krátké doby. Donutí vás přemýšlet nad různými věcmi. Často jsem přemýšlela, jestli se mi ta kniha líbí opravdu tak moc, protože jsem si říkala, že by se tohle přeci nikdy stát nemohlo a je to až absurdní, ale když jsem se nad tim zamýšlela víc...opravdu jsem tak přesvědčená? Dneska bych se už ani nedivila..
Skvělá kniha,doporučuji:)

01.04.2016 4 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Tu knihu jsem přečetla za 3 dny a ani nevím,že uběhlo tolik času. Nedala mi spát, neustále jsem o tom přemýšlela a snažila se přijít na to,kdo, jak a proč to udělal. Snažila jsem se přemýšlet jako autorka,když to psala a záhadu vyřešit. Opravdu nemám moc ráda detektivky. Tohle detektivka není,ale je to tak užasně napsané a chytré,že se nebudete stačit divit. Určitě doporučuji!

18.02.2016

Ostrov Lhářů Ostrov Lhářů E. Lockhart (p)

Pokud si už myslíte, že víte jak to dopadne,mýlíte se. Je to skvěle promyšlený příběh plný lásky, tajemnosti a přátelství. Když jsem knihu dočetla, ještě hodných pár minut jsem jen tak zírala do zdi, než jsem se vzpamatovala.

Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění Jessica Ann Redmerski

Tuto knihu jsem stihla přečíst už dvakrát. Když jsem si jí kupovala, trochu mě odrazovala obálka, která vypadá, že kniha je pro zamilované 15..Když jsem se ale začetla, nemohla jsem se odtrhnout. Je pro mě velkou inspirací a nikdy mě nepřestane nudit. Miluji ten příběh.

Šifra mistra Leonarda Šifra mistra Leonarda Dan Brown

Je to úžasná kniha. Nejen, že jsem se od ní nemohla odtrhnout,ale hodně věcí jsem se i naučila a doplnila. Miluju knihy, které mě donutí přemýšlet a myslím si, že tahle to zvládla s přehledem. Obdivuji autora a nemůžu se dočkat, až si koupím 3 díl !