Naty2332 Naty2332 komentáře u knih

Gejša Gejša Arthur Golden

Naprostý skvost. I přes to, že je kniha starší, tak je nádherná. Viděla jsem i filmovou adaptaci, která je fajn, ale tohle je úžasný příklad toho, že kniha je lepší než film

26.10.2019 5 z 5

Píšťalka Píšťalka John Grisham

Kniha se mi nesmírně líbila. Směřuji na práva, takže tohle bylo skvělé spojení. Jazyk autora se mi přišel velmi specifický, jelikož autor sám funguje jako právník, takže má terminologii zžitou. Dokázal pohltit a napínat až do konce. Je mi líto Huga a spíš než McDoverovou bych potrestala více Vonna Dubose. Každopádně, kniha skvělá a moc doporučuji těm, kteří mají rádi napínavé příběhy z právnického a detektivního prostředí.

26.10.2019 4 z 5

Pohledávka Pohledávka John Grisham

Další super dílo od Johna Grishama. Příběh byl zaměřený na to, co se, i když falešně, děje za dveřmi a že život vysokoškoláků nemusí být vždy jednoduchý.

20.04.2020 4 z 5

Milý Johne Milý Johne Nicholas Sparks

Krásná romantika na léto či na dovolenou

26.10.2019 3 z 5

Utrpení mladého Werthera Utrpení mladého Werthera Johann Wolfgang Goethe

Za mě jedno velké NE. Naprosto nezajímavé. Werther stále fňuká a 60 stránek jen o tom že nemůže mít Lottu. Ten zbytek už se nějak dá, ale začátek můžete shrnout do ,,Jen fňuká"

26.10.2019 ztráta času

Přiznání Přiznání Anna Todd

Dokonalost sama

06.06.2019 5 z 5

Polibek Polibek Anna Todd

Naprosto dokonalá kniha

06.06.2019 5 z 5

Jako Bonnie a Clyde Jako Bonnie a Clyde Terry Shaft (p)

Kniha se mi nelíbila. Myšlenkové pochody byly až příliš zvrácené a hlavní postava, Bonnie, mi byla velmi nesympatická. Také tato kniha byla morbidní zvláštním způsobem, s kterým se nestotožňuji.

23.04.2020 ztráta času

Andělé a démoni Andělé a démoni Dan Brown

Super kniha. Sherlocka Holmese jsem nečetla a ani jsem nečetla, ale po této knize o tom hodně uvažuju. Krásný příběh, napínavý, skvělé popsání situací a je fajn, že byly vloženy ty symboly.

20.04.2020 4 z 5