Naty838 Naty838 komentáře u knih

Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

Na začátku knihy jsem si říkala co na ni všichni vidí.... Ale pak mě to úplně vtáhlo a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Moc krásná romantika, kterou jsem měla přečtenou za dva dny. postavy mi byly sympatické. A v knize nebyly žádné nudné pasáže. určitě si ji ještě minimálně jednou přečtu.

22.01.2020 5 z 5

Sucho Sucho Neal Shusterman

Fakt výborná kniha. Nemohla jsem se od ní odtrhnout, byla hodně čtivá a moc mě bavila. Všem moc doporučuji

11.01.2020 5 z 5

Křišťál času Křišťál času Soman Chainani

Tak tenhle díl byl prostě boží!! Od knihy jsem se nemohla odtrhnout, přečetla jsem ji jedním dechem. Už se moc těším na poslední díl trilogie a doufám že vyjde co nejdřív :)

17.01.2020 5 z 5

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Moc krásná a smutná kniha při které se opravdu zamyslíte ... Byla to má první kniha s takovouhle tématikou takže moc nemůžu posuzovat s ostatními knihami .... Knihu mohu doporučit hlavní postavy mi byli sympatické a ke knize se určitě někdy vrátím.

11.01.2020 4 z 5

Poslední z bohů Poslední z bohů Rick Riordan

Po dlouhé době jsem se odhodlala dát si rereading této skvělé série, jelikož díky téhle sérii jsem si zamilovala knížky. Líbila se mi úplně stejně jako před pár lety, ba i možná víc, protože na spoustu detailů jsem zapomněla a dokonce i poslední bitvu jsem měla v představě jinou. Patří mezi mé absolutně nejoblíbenější knížky, a i když je mířená na mladší čtenáře, tak mi to nevadí. K těmto knihám se budu vždy ráda vracet a miluju díky nim řeckou mytologii což už samo o sobě vypovídá mnoho. Jestli jste jí ještě nečetli, mohu vám ji jen doporučit.

14.07.2020 5 z 5

Nepřítel v mé mysli Nepřítel v mé mysli Jill Hathaway

Přečteno za jeden den. Rozhodně lepší než první díl. A konec byl velmi překvapivý :) no, co víc si přát že? Fakt skvělá kniha, které nemám co vytknout.

28.01.2020 5 z 5

Vidím to, co vrah Vidím to, co vrah Jill Hathaway

Kniha byla dobrá. Zajímavá zápletka a vraha jsem tipla dobře. Akorát začátek mi přišel trochu nudný, naštěstí se to zhruba od poloviny rozjelo a nemohla jsem se odtrhnout. Dávám 4 hvězdičky a hned se vrhnu na 2. díl

27.01.2020 4 z 5