Neby komentáře u knih
Domnívám se, že je to nejucelenější kniha fakt,dat a údajů o skupině Pink Floyd. Dopilovaná tak, že se nevrhá jen pouze do strohého faktu, ani se nesnaží vyplnit stránky povídačkama a pokud, nezadrhne se. Obalem se tváří skromně, poklad je uvnitř, kdyžse začtete. DOplnil byhc ji ještě vtipnou autobiografií Nicka Masona a nemusíte o Floydech číst v podstate nic jineho. Možná Complete sessions, kvůli ucelenému náhledu na jejich nahrávky. Plný počet.
Škoda papíru, barvy. Je neobyčejné jak se někdy plýtvá. Časem, prostředky...........
Dnes muže psát kdo chce jak chce, a pak to dopadá jak to dopadá.
Kdyby Vám něco podobneho vyprávěl známý soused, budete uraženi a pohlížet na něj jako na perverzu, ale proto že je to kniha bestseller psana ženou je to trhák. Prolistoval jsem a fakt..ne
jedním dechem. přecteno jednim dnem.
Kniha, která se čte pořád dokola a pokaždé rozvine pocity již kdysi prožite z četby. Nadhera I pokračování. Já ji měl radši než Neznalka :)
Četl jsem jako jedenáctiletý, dodneška si pamatuju ten pocit. Uchvatné. Pro mě zboření žánrů. A jedna z nejemotivnjěších knih vůbec.
Jen bych poopravil. Eckhart nežije bez ega. Snaží se. Člověk bez ega žít nemůže. Kniha je krásná, plná moudra, které je vlastně v nás přirozeně uloženo. Některé myšlenky jsem četl u Mella, jiné zas u Krishnamurtiho .Plný počet . Inspirativní čtení.:)