Nefi komentáře u knih
Dílo je takové prostinké, ale stejně se mi poměrně líbilo. Už je déle, co jsem ho četla, ale vím, že bych si ho klidně přečetla znovu :)
Druhá část knihy už byla o něco zajímavější, ale i tak mne dost zklamalo, že hlavní hrdinové se objevili jen zhruba na 40ti stranách z celé knihy. I tak ale slušné :)
Zatím jsem zklamaná, hlavní představitelé se v první části sedmé knihy vůbec neobjevují a upřímně čtu dál jen proto, že čekám, že otočím stránku a objeví se tam...
Velmi slušná kniha, napínavá až do úplného konce. Líbila se mi spíš víc druhá polovina knihy, ale i tak skvělá.
Kniha je pro mne spíš průměrnější, ale i tak se mi líbila a rychle jsem jí přečetla.
Moje nejoblíbenější kniha od této spisovatelky. Děj je velmi poutavý a čtivý. Líbí se mi propojenost minulosti a přítomnosti. Četla jsem už dvakrát a rozhodně si ji plánuji přečíst ještě několikrát.
Promiňte, že to tak napíšu, ale jinak to vyjádřit nelze. Tuto knihu jsem žrala. Přečetla jsem jí jedním dechem a zamilovala si ji. Ihned po dočtení jsem chtěla víc. Opravu doporučuji
Velmi nadějná a zajímavá kniha. Je to zas něco trochu jiného, ale přečetla jsem jí pomalu na posezení.
Velmi zajímavá knížka. Četla se jedním dechem a byla v mé knihovničce poněkud neobvyklá. Působila na mě opravdu zvláštně.
Tuto knihu jsem četla někdy ve třinácti letech. Pamatuji si, že jsem se jí ze začátku musela vcelku prokousávat, ale pak mě děj chytl a já četla jako o život. I dodnes si pamatuju hrubý děj a knihu mohu mladým čtenářům jedině doporučit
Tento Dracula mě příliš neoslovil, je to sice čtivě a hezky napsané, ale nějak to nebyl můj šálek čaje. Přečetla jsem jednou a víc už nemusím :)
První část knihy pro mě byla poněkud oříšek, najednou kniha vypráví víc o jiných než o hlavních hrdinech, takže jsem měla větší problémy se knihou prokousat oproti ostatním. Stále však velmi dobrá laťka.
Druhá část ovšem velmi rychle vynahradila, co první "pokazila" a ke konci jsem četla do dvou do rána, když jsem v 6 měla vstávat :) tak to bylo napínavé :)
I malý hobit dokáže udělat velké věci. :) Moc krásná pohádka pro dospělé i děti. Hnedka bych se k nim na výpravu přidala :)
Tuhle knihu už bych znovu asi nečetla. A to z jediného důvodu. Dospěla jsem. Kniha provázela mé dětství a dospívání a teď jí předávám dál. mladšímu bratrovi.
Jinak pro mě v té době geniální kniha.