neolitka komentáře u knih
Asi jsem četla jinou knihu, než ostatní čtenáři. Kniha je poplatná době svého vzniku. Mým dětem už nic neříkala.
Skvělá knížka pro začínající čtenáře. Syn ji přečetl jedním dechem a moc se mu líbila.
Nelíbilo. Čteno ve školce a bohužel se tato kniha nelíbila ani dětem.
Mám slabost pro knížky od Christine Nöstlingerové. Ani tato mě nezklamala.
Umět napsat moderní pohádku, aby nevyzněla hloupě, je umění. Pavlu Cmíralovi se moderní vánoční pohádky však vůbec nevyvedly.
Naprosto nevhodné pro první čtení.
Je mi líto, že tak slabé hodnocení. Ale když všechny příběhy jsou nudné a o ničem. Je to dáno tím, že tu chybí nějaký záporný hrdina, který by děj někam rozvinul. Takto celá kniha působí kýčovitě a úplně mimo realitu. Snaha vylíčit život v lese jako jednu překrásnou pohádku absolutně nefunguje.
Odpad z Levných knih. Bohužel to byl dárek k Vánocům.
Dvě vyprávění mě naprosto dostala v negativním slova smyslu. Jedno bylo, kdy víla Bezinka ví, že hadovka smrdutá je na revma, ale nepozná vraní oko a otráví se jím. To druhé mě naprosto rozčílilo, snad každý zná leporelo od Jiřího Z. Nováka Cvrček a mravenci. Paní autorka se vůbec nezdráhala použít tento příběh do své knihy :-(
Knihu bych si sama nekoupila. Byl to dar od babičky. Děti nijak nezaujala a mě také ne. V pohádkách mi chybí popis osob. Vůbec nevím, jak si hrdiny představit. Některé pohádky jsou až moc zjednodušené.
Scénáře z Kouzelné školy převedeny na papír. Děti, jako moje, které se skoro vůbec na Kouzelnou školku nedívají, to nebavilo :-(
Obyčejný popis obrázku bez zajímavých příběhů. Nuda