Nessie72 | Komentáře u knih | Databáze knih

Nessie72 Nessie72 komentáře u knih

Windsorský uzel - Její Veličenstvo královna vyšetřuje Windsorský uzel - Její Veličenstvo královna vyšetřuje S.J. Bennett

Velmi dobře a čtivě napsáno. Pro milovníky seriálu Koruna to je takový milý zákusek k odpolednímu čaji. Autorka si zjistila a do knihy skvěle zakomponovala detaily z chodu královské domácnosti. Nechybí corgiové, koně, humor a z knihy je jasně cítit úcta a obdiv ke královně Alžbětě. Doufám, že v češtině vyjdou i další díly této série!

21.01.2023 5 z 5

Slečna Marplová: Dvanáct nových případů Slečna Marplová: Dvanáct nových případů * antologie

Překvapivě dobré!

10.12.2022 5 z 5

Zátiší s kousky chleba Zátiší s kousky chleba Anna Quindlen

Krásná knížka, dojemná,vtipná a melancholická zároveň. Pro mě jedna z těch,ke kterým se jednou určitě vrátím.

18.09.2022 5 z 5

Šepot papíru a inkoustu Šepot papíru a inkoustu Lindsay Harrel

Tak tohle bylo vážně slabé. Posledních 100 stran už jsem jen přeskakovala a vždycky přečetla kousek, jestli to třeba něčím nepřekvapí. Nepřekvapilo.

15.07.2022 2 z 5

Nejtemnější hodina Nejtemnější hodina Barbara Erskine

Tady se očekávání opravdu nenaplnila. Podle mého názoru je tato kniha nesmírně povrchní, velmi, ale opravdu velmi předvídatelná, postavy černobílé, zápletka podivná a pokud tato kniha patří k autorčiným nejlepším, tak alespoň vím, že o další se pokoušet nebudu.

02.12.2022 2 z 5