Netti komentáře u knih
Den Trifidů jsem kdysi před léty už četla a kniha mě velmi nadchla. Tentokrát tomu nebylo jinak. Skvělé :)
Klobouk dolů, pane Carter! Úžasná a napínavá detektivka. Neměla jsem absolutně tušení, kdo je vrah a po odhalení mi spadla brada... Hurá na další díly!
Nechápu jak je to možné, že může být násilí díl od dílu větší a morbidnější... Opět špičkově napsané, rozuzlení překvapivé ba i šokující! Přiznám se, že jsem měla tip na vraha, ale byla jsem totálně vedle :-D
Budu se opakovat, ale nejde jinak.. Carter je prostě PAN spisovatel! Úžasně napínavé, nešlo odložit.
Wow!! Tak tato kniha mě přímo nadchla! Jediná věc, která by to ještě krapítek vylepšila, by byla mapka země. Autorce tleskám a jdu si rovnou pořídit druhý díl :)
Nenarazila jsem na jediné hluché místo. Opravdu napínavá od začátku až do konce. Výborná kniha!
Opět přečteno jedním dechem.. Miluji tento fantastický svět a jeho příběh! Další díl má vyjít až téměř za rok... Tak hodně zdaru při čekání ;-)
Asi nejlépe propracovaná kniha, kterou jsem dosud četla. Jednoduché, čtivé pasáže střídaly těžší, ale jak se v tom člověk začne orientovat, tak už to jde hladce. Moc hezký příběh... Děkuji ti, tati, za doporučení a darovani této knihy :-)
Moje první audio kniha, s dodatečným přečtením některých pasáží... Zprvu jsem se bála, že mi styl psaní moc nesedne, ale po pár stranách už mi to vůbec nepřišlo a děj jsem poslouchala každou volnou chvilku. Po delší době to byla kniha, která se tím "něčím" lišila od ostatních, které jsem poslední dobou četla. Napínavá, strhující a prostě hezky jiná. Doporučuji.
Na to, že má kniha přes 400 stránek, jsem ji zhltla jako malinu :-) Opravdu jsem se nenudila ani chvíli. Palec hore!
Opět super...Už nevím, jak jinak bych knihy pana Cartera vychválila,ptz to dělám po každé jeho přečtené knize ;) Za dva dny hotovo. A poprvé jsem správně tušila vraha :-D
Další super jízda a v jiném podání než doposud. Knihu jsem zhltla za dva dny. Těším se na další díl.
Není pro mě překvapení, že další díl od Cartera byl opět super. Motiv vraha byl velmi zajímavý a činy věru netradiční... Nejde jinak než doporučit všemi deseti :)
Tohle mě velmi bavilo! Byl to takový "mišmaš" fantasy, historie, romance a komedie... Dohromady to,ale fungovalo skvěle. Kniha mě velmi mile překvapila.
Nasterea byla o krapítek slabší, než předchozí díly, ale i tak musím dát 5 hvězd. Prostě tuto sérii miluju. Mapa mi chyběla u všech dílů, ale u Nasterey teda nejvíc... Závěr knihy byla pecka a nemůžu se opět dočkat pokračování!
Přečteno na dva zátahy... Co víc dodat? Carterova díla prostě nikdy nezklamou :-)
Má první kniha od Kinga... V polovině jsem byla s pláčem rozhodnuta, že ji odložím... Že je to na mě silný kafe, hlavně proto, že mám děti přesně ve věku těch v příběhu. Zvědavost ovšem zvítězila a po lehkém vzpamatování, jsem ji druhý den dočetla. A nelituji. Určitě zase po nějaké Kingovce sáhnu, ale chce to pauzu ;)