Nicoletta1681 Nicoletta1681 komentáře u knih

Sherwood Sherwood Meagan Spooner

Vážně jsem od toho čekala víc. Ten nápad je skvělý, ale bohužel byl promarněn. Hlavní hrdinka Marian vás ničím nezaujme, o záporném hrdinovi také nic nevíte. Děj se jakoby opakuje a do poloviny knihy se hrozně vleče. Romantická linka je zničehonic vložena do příběhu a vám to přijde absurdní. Aspoň ty akční scény jsou dobře napsané a dávají hlavu a patu. Konec je krásný, smysluplný, ale jde vidět, že si autorka ten příběh fakt nepromyslela.

24.04.2020 3 z 5

Warcross Warcross Marie Lu

Marie Lu opět nezklamala???? úžasný nápad, úžasné postavy a hlavně ten zvrat! Jakože upřímně jsem čekala, že Zero bude ten kdo je, ale to vůbec nevadí kvůli tomu, jak se hra obrátila! Jediné co k tomu dodat je, že nutné potřebuji další díl!

29.05.2019 5 z 5

Nejkrásnější - Příběh Levany Nejkrásnější - Příběh Levany Marissa Meyer

No, Nejkrásnější mě moc nezaujala jako ostatní díly měsíčních kronik...Ale chápu že tím autorka chtěla vysvětlit že Levana není zas tak zlá jak se zdá a že vše má své důvody, ale já jsem si už v půlce knížky domyslela jak to skončí a víme jaké to bude mít poté následky...

29.05.2015 3 z 5

Procitnutí Procitnutí Lisa McMann

Příběh je originální (žádní upíři, vklodlaci atd...:D ) rychle a dobře se čte,že se od něj nedá odtrhnout :)

12.05.2015 5 z 5