Nikita04 komentáře u knih
Skvělé pokračování. Přečtěte jedním dechem. Už aby byl další díl. Zero se sžívá se svými dvěma osobnostmi....
Není tak zajímavá jako předchozí kniha serie, ale i tak je to dobrá oddychová četba
skvělá kniha, humor ne nepodobný landsmanovi ačkoliv má každý jiné téma
Knihu jsem si vybrala do čtenářské výzvy, jako knihu starší než já. A přečetla jsem ji jedním dechem. Dokonalé a velmi čtivé.
Autorka píše zajímavé knihy, vhodné na dlouhé zimní večery, když si člověk chce po náročném dni oddychnout a přitom si užít i trochu toho napětí.
Lehké čtení, které pobaví. Kniha je psaná čtivou formou i pro nenáročné čtenáře.
Toto je jediná kniha od Steva Berryho, která mě prostě nezaujala. Spolu s Jantarovou komnatou je to jeho nejméně povedená kniha.
Tato kniha je skvělá, stejně jako triologie Černý mág a Zrádkyně. Doporučuji si ji přečíst mezi těmito dvěma triologiemi, osvětlí to věci z Černého mága a lehce připraví na na další dění.
Na knize je skvělé, že ačkoliv je hlavní hrdinkou Tessie, nezabývá se děj jen jí, ale je částečně vyprávěn z pohledu sachakanského otroka, kyralijského účedníka i čaroděje a dalších postav. Opravu vtáhne do děje...
Na tuhle knihu jsem narazila náhodou, ani se mi nechtělo ji číst, téma mě odrazovalo, ale jakmile jsem začala nedalo se přestat. Kniha opravdu zaujme. Jen mi občas chybí pokračování, co se s těmi lidmi stalo dál.
Když jsem zjistila, že kniha bude zfilmovaná, říkala jsem si blbost, hlavní hrdina Brad Pitt - hrůza, ale nakonec se film celkem vyvedl a to mohu říct jako člověk, který opravdu nesnáší hororový žánr.
Byla to první kniha, kterou jsem od Haileyho četla, jelikož jí mám doma. A díky ní jsem jsem se dostala k dalším autorovým knihám, které jsem přečetla jedním hltem.
První kniha, kde se mi stalo, že bych nesnášela hlavní hrdiny. A ve filmu to ještě mnohem horší. Ale u ostatních postav jsem se celkem pobavila. Kdo je to schopen číst s nadhledem, to ocení jako ucházející upíří pohádku pro náctileté pipinky, a třeba se sem tam i trochu pobaví.
Příšerné, nudné, nelogické. Jelikož jsem četla ostatní Langdonovi knihy, tak jsem čekala podobou brilantnost a napínavost. Tohle bylo těžké zklamání. A jen se modlím, aby to nikdo nezfilmoval.