nikola200266 komentáře u knih
jsem velkým fandou knih od smith a tahle mě naprosto upoutala já zbožnuji říši temnot vřele doporučuji je to o tom jak dvě mladé sestřenice thea a blesie které jsou čarodějnice musí opakovaně změnit školu kůly blesiním vítržnostěm které jsou velmi nebezpečné pro lidi a thea se jí pokouší zastavit ale nepodaří se jí to a když je viloučí tak odjedou ke své babičce která je velká bába. Thea se hned první den vrhá do nebezpečí snaží se zachránit hada a přitom se zamiluje do člověka Erika Rosse a thea si uvědomí žese zamilovala do člověka a jediné co mu muže nabídnout je smrt a blesie se to dozví a bude se snažit aby se do ní zamiloval a ona ho pak zabyla a thea se to nebude líbyt a tak bude chtít zakázaním kouzlem vyvolaz ducha na ochranu erika a místzo toho zavolá zlího ducha čarodějnice a ten bude zabíjet a ona ho poté zastaví za pomocí erika a za lásku k člověkovi ji bude soudit její vlastní babička to je prostě tipicka smithová protože jsou zákony říše temnot velmi přísný a záludní se thea dostane do průšvihu a bleisi jí dostane ven protože nechce přijít o sestřenici která je pro ní jako sestra.