nikolet

Krásná kniha, kde jsou zachyceny památky a místa, která už dnes nejsou.

Nádherná knížka. Spousta míst už vypadá úplně jinak.

Plno krásných fotografií a zajímavosti z historie.

Hezká kniha fantasy příběhů odehrávající se na našem území. Škoda, že byli často smutné.

V knize se mi líbili použité obrázky.

Hezký kronika o historii naší země. Jsem ráda, že byla přeložena z latiny do češtiny a zpřístupněna širší veřejnosti.

Kniha nabízí úžasné tipy na výlety. Jsou zde známé, ale i méně známé hrady, zámky a tvrze.

Zajímavě napsaná kniha o tom jak zkusit začít žít nový život. Poslední dějství bylo moc uspěchané.

Tuto knihu jsem četla protože mi ji půjčil kamarád. Jinak bych to asi nečetla. Byla to zajímavá knížka.

Kniha se četla jedním dechem. Moc dobře zpracované.

Víckrát čtená kniha. Akorát mě mrzelo, že Běla nezůstala s Marobudem.

Krásná kniha, akorát škoda, že tam nebyl ukázaný i zámek, o kterém se tam zmiňovali.

Nádherná kniha. Dozvěděla jsem se něco nového o historii Jihlavy. Líbily se mi použité dobové letáky a fotografie.

Přenádherná kniha. Líbily se mi staré kresby na konci knihy i současné fotografie přes obě strany.

Tak tímhle tím si krátím cestu autobusem. Je tu spousta logických úloh. U některých je řešení snadné, u jiných zase těžší. Ale je to zábavné.

Krásná knížka. Některá místa byla daleko hezčí dřív.

Jako malá jsem jí hodně četla. Nejraději jsem měla části o historii. Kniha má nádherné obrázky, které jsem jako dítě milovala.

Smutná knížka.