Olava
![Počátek Počátek](https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/351159/pocatek-EaL-351159.png?v=1516277620)
Kniha je dobrá, je čtivá, napínavá, ale myslím si, že jsou lepší příběhy Roberta Langdona, než je tento. Námět knihy a hloubka toho záměru je skvělá, ale tentokrát se mi zdálo, že se Robert s tím řešením hádanek moc nepředřel.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Zazi v metru Zazi v metru](https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/17149/zazi-v-metru-Gnb-17149.jpg?v=1542036528)
Poslouchala jsem audioknihu na rozhlasu (naprostá pecka!), ale než jsem to stihla doposlouchat, tak to zrušili, tak jsem si to musela přečíst :-) a tím to skončilo. Už jsem se u toho tolik nebavila a bylo to takové unylé. Některé pasáže a fórky byly skvělé, ale celkově to nesplnilo to, v co jsem doufala, konec už jsem se vyloženě nutila dočíst, ale chtěla jsem safra zjistit, jak to dopadne :D Audio si strašně ráda zase poslechnu, to bylo vážně skvěle čtené, ale knihu znovu číst nemusím. Je to divné, ale je to můj názor
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Kdo je bez viny Kdo je bez viny](https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/5030/kdo-je-bez-viny-miS-5030.jpg?v=1554275283)
Nedostala jsem to, co mi slibovali. Celou knihu jsem čekala, co že se tam vlastně stane. Co se týče dějové linky, tak ta není až tak výrazná, jakou byste čekali u "detektivky", proto nemohu hodnotit více. Na druhou stranu, styl psaní je vcelku zajímavý, ale trochu mě trvalo se v tom najít. Dám si nějakou pauzu a rozmyslím se, zda budu chtít zkusit další díl.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Manolito Brejloun Manolito Brejloun](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/219918/manolito-brejloun-m1l-219918.jpg?v=1570607906)
Nu ze začátku jsem si říkala: "No nazdar, tak na tohle jsem už stará", ale dočetla jsem to, protože jednou, až bude dcera větší a bude si chtít číst, se můžu s něčím vytasit. Začátek byl trochu krkolomný, nebavilo mě to...ale postupně (událo se to na těch 150 stránkách dost rychle) se to začalo zlepšovat a párkrát jsem se i zasmála. Snad se bude tahle kniha mému synovci líbit víc, než mně.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Vulvou porodní asistentky Vulvou porodní asistentky](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/431043/vulvou-porodni-asistentky-KRS-431043.jpg?v=1579164468)
Hezky popsaná kniha. Nestihla jsem ji však před porodem dočíst :-) užitečné rady popsané normální cestou. Jediné, co mi přišlo líto, protože to byl i můj případ, bylo, jak odmítavě se vyjadřovala k císařskému řezu. Popis mohl být trochu obsáhlejší.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Bohémské háčkování Bohémské háčkování](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/244052/bohemske-hackovani-CN0-244052.jpg?v=1427792147)
Kniha je krásná, hezké motivy. Až mi to háčkování půjde, tak se do toho vrhnu :-)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)