oldshatterhand komentáře u knih
Vskutku kouzelná kniha, jak už sám název napovídá. Je typický příbeh s dobrudružnou tématikou, která se podobá filmům jako Piráti z Karibiku, ovšem pobaví hlavně malé dobrodruhy.
Zase jedna z knih od autora s neskutečným humorem. V této knize se nám znovu představí naši milý T-Kadlecové i můj milovaný kapitán Haddock i s jeho nezapomenutelnými, ale i přesto milými nadávkami. Lamy, jak uvidíte sami, nesmí chybět.
Tuhle knihu jsem četl již dávno. Pro děti od 6 do 11 let tato kniha velkou senzací co se tíče strhujícího děje plného koní a zajímavého stájového prostředí, ale pro starší čtenáře tato kniha může znamenat pouhý slabý odvar. Jaký závěr si uděláte je pouze na vás.
Musím přiznat že televizní detektivky pro dospělé poslední dobou zřejmě nemá na děti jen příznivý vliv stylu "Coby-kdyby" a to mě velice znervozňuje jelikož pokud si dnes malé děti mezi sebou na táborech nebo za deštvých večerů povídají takové historky tak by dnešní generaci nemusel mýt příznivý vliv.
První kniha z edice Tintinova dobrodružství které se dostalo cti aby se podle ní natočil film který podle mne nemá obdoby. Film i knihu vám na doporučení přátel i mne velice doporučuji.
Další skvělá kniha s detektivním dějěm a exotickou tématikou. Určitě pro všechny malé dobrodruhy.
Moc pěkná kniha. Je pro i ty nejmladší generace velmi srozumitelná. Vzpráví moc pěkný příběh a moc hezkým způsobem. Obsahuje velmi milý a smutný konec. Prostě čeba pro každého. Doporučuji
Tuto knihu jsem četl již dávno a zaujala mne. Není to sice klasická beletrie ale číst se to dá. Tato kniha nás seznámí se světem Harryho Pottera a bytostech co tam žijí. Zajímavé