oolinkaa komentáře u knih
Další úžasná knížka o Egyptě.. Co víc říct? Doporučuji!
vše co vás zajímá egyptě, naleznete v této knize!!
super knížka.. pamatuju si, jak na poslední stránce je Kleopatra a had..a had: já néé, já ji nezabil :-D
Nádherná kniha! Všem, co se zajímají o Egypt a posmrtný život, vřele doporučuji!!
nedočteno. vůbec se mi to nelíbilo.. Zvláštně napsané,a kniha mi nic nepřinesla
Pěkný příběh ze školního prostředí pro začínající čtenáře.
Hodně krátký příběh o Mauglím , ale do školy jako četba ideální pro ty , kdo moc čtení nemusí . Obrázky jsou moc hezké ..
Převládají obrázky než text , hodně jednoduché věty , ale pro začínající čtenáře ideální
Pěkný příběh o pejskovi Švestce, která hledá zloděje klobásek. Čte se svižně, dej je jednoduchý a synovi se příběh líbil
Velmi dobře napsané , prolínání více osob a popis vnímání situace od různých lidí (děti , partneři , matka) tomu dá ještě větší šmrnc . Určitě doporučuji přečíst všem , včetně náctiletých
Prvni kniha od Hoover , která mě nezaujala . Dávala jsem tomu velkou šanci , ale prostě jsem se do děje nevtahla jako u jiných knížek a byla jsem nucela po polovině to odložit . Škoda , nevadí . Doufám , že její novinky mě pohltí více
Příběhy super , konečně knihy , které syna baví a donutí ho to číst . Děj jednoduchý , snadno zapamatovatelný.. chválím a tesime se na další díly
Nejslabší díl z celé série .. musela jsem se do čtení velmi nutit , byla i chvíle , kdy jsem s tím chtěla seknout .. pak se to naštěstí lehce zlomilo a bylo to opět ten starý Poe a Tilly , ale stejně to Craven umí lépe .. naštěstí Botanik to spravil a neodradil mě.. jestli budou další díly , hurá do nich
Hodně stručný průvodce . Mapky fajn , ale žádné informace k daným památkám. Existují i lepší průvodce pro turisty .. jediné plus malý formát , vejde se do Malé kabelky či kapsy
Moc povedená kniha a vhodně zvolené příběhy .
Kniha mě dle anotace velmi zaujala ale bohužel zklamání , nedocetla jsem . Nemohla jsem se začíst , ztrácela jsem se v osobách , prolínání dějových linek mě taky neoslovilo . Škoda
Úplně mě kniha neuchvátila. Každopádně plno informací, takže kdo chce , najde ..
Už čtu poněkolikáté příběh češka versus muslim a pořád je to stejná ,,pohádka ,, která končí tím , že to nejvíce odnese jejich společné dítě . Ano , je to šílené že někdo věří v Alláha a neuvažuje dle rozumu , dokonce i rodina bezcitně přihlíží , ale v první řadě si za to vždy může češka, která dá na řečičky a nezjistí si absolutně nic o jejich kultuře a pak je bezbranná .. tato kniha skončila celkem happyendem, jsem zvědavá na pokračování, jakou to má dohru
Příběh je velmi silný a šílený , ale stejně mě kniha vůbec nedokázala vtáhnout a oslovit . Asi i víc informací jsem se pak dozvěděla z internetu , než z této knihy .
Pro mě takový průměr . Některé články a pasáže užitečné , něco zcela zbytečné. Myslím si ale, že svého čtenáře si to najde :)