oolinkaa oolinkaa komentáře u knih

Chrám Matky Boží v Paříži Chrám Matky Boží v Paříži Victor Hugo

Jedním slovem: NÁDHERA!! Snad nejvíc mi utkvěla v paměti koza Džali :-)) Krásný jméno!! Jinak nádherná román, i přes dlouhé popisné pasáže!!

15.06.2012 5 z 5

1000 dívčích otázek 1000 dívčích otázek Gaby Schuster (p)

Rady pro dospívají dívky! Četla jsem to asi ve 13, a spoustu věcí jsem už věděla z domova, moc mi ta kniha nepomohla..

15.06.2012 2 z 5

Tanec na sopce Tanec na sopce Gaby Schuster (p)

Další příběh s geniálním Rexem..Jak říkává moje mamka: kdyby neměli Rexe, na nic nepřijdou, a nic nevypátrají...:-))

15.06.2012 4 z 5

Komisař Rex Komisař Rex Gaby Schuster (p)

Úžasný detektivní román s Rexem.. Nicméně, je to zfilmované, a v ničem se to asi moc lišit nebude!!

15.06.2012 4 z 5

Sophiina volba Sophiina volba William Styron

Velmi emoční!! Možná bych ale vyhodila nějaké pasáže, které dělají knížku nudnou a plno lidí to možná odradí!! Ale pro mě super!! Film je téměř stejný!

14.06.2012 4 z 5

Kleopatra - královna králů Kleopatra - královna králů Fiona MacDonald

Jak je uvedeno níže - je to pro menší, nebo pro ty, kdo o Kleopatře nic neví..Já si v tom četla a listovala jako malá, a od té doby mám velmi silný vztah k celému Egyptu. Tato kniha mě zavedla do všech těch tajů...

Mumie Mumie Max Allan Collins

Četla jsem to bohužel až po filmu..:-(( Při čtení mi vybíhali scény z filmu, knížku jsem si tolik neužila..Ale i tak, je to krásně napsané, hlavně je to lepší než film!! Ať žije fantazie!

14.06.2012 5 z 5

Egypt: Bohové, mýty a náboženství Egypt: Bohové, mýty a náboženství Lucia Gahlin

Další úžasná knížka o Egyptě.. Co víc říct? Doporučuji!

Egypt - chrámy, bohové a lidé Egypt - chrámy, bohové a lidé Alberto Siliotti

vše co vás zajímá egyptě, naleznete v této knize!!

Strašliví Egypťané Strašliví Egypťané Terry Deary

super knížka.. pamatuju si, jak na poslední stránce je Kleopatra a had..a had: já néé, já ji nezabil :-D

14.06.2012 5 z 5

Královské mumie - Nesmrtelnost ve starém Egyptě Královské mumie - Nesmrtelnost ve starém Egyptě Zahi Hawass

Nádherná kniha! Všem, co se zajímají o Egypt a posmrtný život, vřele doporučuji!!

Anděl Anděl Jáchym Topol

nedočteno. vůbec se mi to nelíbilo.. Zvláštně napsané,a kniha mi nic nepřinesla

14.06.2012 2 z 5

Mickeyho vánoční koleda Mickeyho vánoční koleda Jim Razzi

Mě se kniha moc líbila , pamatuji si z dětství zfilmovanou verzi. To jsem měla velmi ráda . Bohužel syna v 9letech ještě nezaujala , zřejmě to chce čas

08.12.2024 4 z 5

Prostitutka a Arab Prostitutka a Arab Mirka Manáková

Za den přečtené , hodně jednoduchý příběh o zlatokopce, která si šla jen a jen za penězmi . Nakonec na to dojela a byla potrestána

17.11.2024 3 z 5

Školní strašidlo Školní strašidlo Zuzana Pospíšilová

Pěkný příběh ze školního prostředí pro začínající čtenáře.

05.11.2024 5 z 5

Kniha džunglí - Maugli a opice Kniha džunglí - Maugli a opice Walt Disney

Hodně krátký příběh o Mauglím , ale do školy jako četba ideální pro ty , kdo moc čtení nemusí . Obrázky jsou moc hezké ..

29.10.2024 4 z 5

Krtek ve městě Krtek ve městě J. A. Novotný

Převládají obrázky než text , hodně jednoduché věty , ale pro začínající čtenáře ideální

29.10.2024 4 z 5

Švestka a zloděj klobásek Švestka a zloděj klobásek Gill Lewis

Pěkný příběh o pejskovi Švestce, která hledá zloděje klobásek. Čte se svižně, dej je jednoduchý a synovi se příběh líbil

29.10.2024 5 z 5

Feťáci Feťáci Eva Dolejšová

Velmi dobře napsané , prolínání více osob a popis vnímání situace od různých lidí (děti , partneři , matka) tomu dá ještě větší šmrnc . Určitě doporučuji přečíst všem , včetně náctiletých

29.10.2024 5 z 5

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Prvni kniha od Hoover , která mě nezaujala . Dávala jsem tomu velkou šanci , ale prostě jsem se do děje nevtahla jako u jiných knížek a byla jsem nucela po polovině to odložit . Škoda , nevadí . Doufám , že její novinky mě pohltí více

15.07.2024 3 z 5