orangerose

Vikomt de Wardes nemusím ho , jinak super manga je zábavná :D

super knížka , konečně vím kdo zlodějka , nasmála jsem se jako 1 dílů :D

dobré počteníčko , líbí se mi ,nasmála jsem se u téhle knížky :)

četla jsem všechny 3 díly , nemohla jsem odtrhnout oči od ní ,škoda že nemá víc dílů , jinak super manga :)

trochu jsem měla v tom zmatek , jinak kresba , děj super :)

krásný, strašidelný, gotický příběh , kresba se mi líbí :)

krásný příběh, skvělé pokračování , změna byla že příběh vypráví Sydney , ale pak jsem zvykla , Sydney a Adrian který dobré vtipné hlášky -tyhle postavy jsou nejjjjj :D

úžasná knížka , stejně skvělá jako první, nejraději mám Rose ,Lissu a Adriana :)

konec byl skvělý , jenom škoda že není víc dílů Upířích polibků - komixu :)
i jsem se nasmála u tenhle série :D

úžasný díl stejně jako první , napínavý děj , co dodat skvělý komix :D

můj první komix který jsem četla, líbí se mi moc , že jsem byla nedočkavá na další díl :)

je úžasná jako ta první, taky moc napínavý děj , obálka je krásná, ta scéna s brouky mně i kámošku pobavila, ted já i kámoška si hlídáme kdy vyjde další díl tento série :D

na tuhle knížku jsem objevila s kámoškou náhodou , děj byl napínavý ,skvělé čtení, mně i kámošce se líbila moc :D

tento díl byl dobrý , závěr byl smutný i dojemný zároveň, Lia a Dimitri krásný pár :)

druhý díl víc napínavější než první, víc akce a dobrodružství a taky lepší milostná zápletka Liou a Dimitrim, děj moc krásný a mnohem lepší než u prvního dílu :)

mně tuhle knížku mi doporučila kamarádka, na začátku mně nudila a skoro od poloviny jsem se začetla, zvědavost zvítězila jak bude pokračovat děj sester :)

nemohla jsem se odtrhnout od závěrečného dílu mrazení, konec byl pěkný, škoda že už je konec téhle série :)

krásné pokračování mrazení ,u toho dílu konec mně překvapil, co dodat úžasná knížka :)