originál originál komentáře u knih

Umění prokrastinace Umění prokrastinace John D. Perry

stručně - vtipná a pozitivní kniha

29.07.2020

Chovejte se jako kočka 2 Chovejte se jako kočka 2 Stéphane Garnier

zatím mi přijde slabší než jednička...

Konkrétně se mi nelíbí jak se kocour snaží lidi přesvědčit že ví všechno mnohem líp a poučuje nás. Asi to bude tím že nemám ráda knihy které mi říkají jak mám co dělat. První díl mi přišel o dost volnější a s lepšími myšlenkami, nicméně ještě tak docela nemůžu soudit, jsem asi ve třetině.

29.07.2020

Velká domácí kuchařka Velká domácí kuchařka Ladislav Nodl

užitečná kniha, jen mi tam asi dva základní recepty chyběly, myslím že žemlovka je jeden z nich

28.01.2019 4 z 5

Únos / Odvaha uvěřit / Jacquot a anděl / Marley Únos / Odvaha uvěřit / Jacquot a anděl / Marley Nicholas Sparks

Z této knihy jsem si vybrala poslední román Marley a četla jsem ji vždy v čtenářské kavárně při šálku horké čokolády. Minule jsem ji nemohla najít a tak jsem se na ni ptala a dozvěděla jsem se, že patřila mezi vyřazené knihy a kdokoliv si ji mohl půjčit, nebo odnést domů. Lituji, že jsem se dřív nezeptala na její půjčení, snad se mi podaří ji někdy dočíst i když byla chvílemi smutná a některá líčení byla v knize popsána až příliš (nechutně) detailně, kniha se mi velice líbila a ráda bych ji dočetla do konce.

23.01.2017 4 z 5

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Pěkná, smutná kniha, ale není nad to se přiučit německy :) du saumensch. Nejvíc mě dostala příhoda s letadlem :( ale asi se k této knize ještě jednou vrátím. Dřív jsem viděla film a podle toho jsem se rozhodla, že si přečtu knihu.

06.11.2016 4 z 5

Šelmy hledají domov Šelmy hledají domov Vladimír Pazourek

Nádherná knížka, která vypráví o zvířátkách a přírodě. Skvělé na odpočinutí. Připomíná mi to prázdniny u babičky kde jsem tuto knížku našla a poprvé četla. :-)

24.08.2015 5 z 5

Piktogramy Piktogramy Michal Čagánek

Po přečtení se člověk zamyslí nad životem. Příběh je napsán lehce a hladce jako by jste ho psali sami a tak se skvěle čte. K téhle krátké knížečce se rádi vrátíte nejen kvůli vtipným příhodám.

21.08.2015 4 z 5

Vyrovnaný účet / Zimní zahrada / Génius zámků / Nezkrotní koně Vyrovnaný účet / Zimní zahrada / Génius zámků / Nezkrotní koně Dick Francis (p)

Génius zámků - umím si to představit i jako film :-) Nezkrotní koně - pěkné

21.08.2015 4 z 5

Dračí kniha Dračí kniha Matthew Skelton

Velmi zvláštní kniha, vím že se mi líbila, ale musím si ji přečíst znova, už si skoro nepamatuji o čem to bylo.

09.02.2014 3 z 5