Chovejte se jako kočka 2 přehled

Chovejte se jako kočka 2
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418003/bmid_chovejte-se-jako-kocka-2-qpG-418003.jpg 4 27 27

„Všechno, co jsem vám ještě neřekl…“ Ve své předchozí knížce jsem shromáždil čtyřicet kočičích vlastností, nadání a schopností, kterými bychom se měli inspirovat a přijmout je za své, abychom se cítili spokojení. Během měsíců, které následovaly po jejím vydání, jsem si uvědomil, že jsem rozhodně neřekl všechno! Můj kocour Ziggy mi pravidelně našeptával nová poselství. Dostal jsem tedy nápad sdílet s vámi tento deník psaný dvěma rukama a dvěma tlapkami a prozradit vám, co všechno nám ještě může pomoct prožít šťastnější život! Ať už mluvíme o lásce, zdraví nebo o práci, v poselstvích, zákonech a životních radách se ozývají ozvěny kočičího způsobu života. Ziggy mi odhalil jejich tajemství. Předtím, než před několika týdny usnul navždy, musel jsem mu svatosvatě slíbit, že vám je předám… 101 dní: o tolik kočičích tajemství a drobných životních radostí se podělíme.... celý text

Literatura světová Osobní rozvoj a styl Příroda, zvířata
Vydáno: , Jota

Agir et penser comme un chat. Saison 2, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chovejte se jako kočka 2. Přihlašte se a napište ho.

kimmi871
16.04.2024 2 z 5

(SPOILER) První díl Chovejte se jako kočka se mi moc líbil. Bylo to vtipné, odpočinkové čtení nejen pro milovníky a majitele koček. Druhý díl mě bohužel docela zklamal. Autor v knize vzpomíná na oblíbeného mazlíčka Ziggyho. V úvodu mu knížku “věnuje, což působí velice mile a dojemně. Ve výsledku na mě ale tohle dílko působilo zvláštně. Jako řádka ne příliš logicky uspořádaných textů, ve kterých často chyběl humor a nadsázka typické pro předchozí díl. Velká škoda. Čekala jsem od knihy víc.

Ivan Kučera
14.02.2024 2 z 5

Túto knihu som dostal grátis k veľkej objednávke a povedal som si, že hoc by som si ju sám od seba nikdy nekúpil, tak keď už je doma, prečítať si ju. A som v rozpakoch. Pravdupovediac neviem, komu je určená. Mali sme mačku, od mačiatka až po smrť, prežila s nami divokých, zaujímavých, drsných i krásnych cca 14 rokov... a napriek tomu ma táto kniha nebavila. Dokonca mi miestami pripadalo vo veku 42 rokov nedôstojné čítať niečo, v čom autor píše niektoré kapitoly v mene svojho (zosnulého) kocúra. Toto fakt nie je čítanie pre dospelých, ale určite to nie je ani čítanie pre najmenších. Keď uvážime, ako si s mačacou tematikou poradila Alexandra Pavelková v Štyroch mačkatieroch, tak je to ozaj ako nebe a dudy. Stéphane Garnier síce raz za čas príde s dobrou myšlienkou... ale ozaj len veľmi nečasto. Väčšinou to boli s prepáčením blbosti typu „Buďte šťastní“, „užívajte si života“ a „počúvajte svoje srdce“, čo je pravdaže pravda, ale...

Jája92
12.02.2023 4 z 5

Přiznávám, že jsem první díl nečetla, rovnou se mi do ruky dostal druhý díl, který mě zaujal pěkně vykreslenou obálkou.
Ze začátku mě nudilo neustálé omílání prvního dílu.
Kniha se četla rychle, důležité části jsou zvýrazněné.
Není to ani tak o kočičím chování, jako spíše o názory samotného autora, který je převedl do myšlenek kocoura Ziggyho.
S některými myšlenkami jsem se ztotožnila, s některými ne.
Ale jinak se jednalo o odpočinkové čtení. A chvíli jsem záviděla, že nemůžu být kočka, která je svobodná, vyhřívající se na sluníčku.

Knižní novinky (43. týden)

20.10.2019

Kniha Chovejte se jako kočka 2 v seznamech