Paluska Paluska komentáře u knih

Dalajlamova kočka Dalajlamova kočka David Michie

Když jsem dočetla tuto knížku, tak jsem si po pár dnech řekla, co jsem se vlastně o
tom buddhismu dozvěděla? no nic moc... Příběh vyprávěný kočkou? proč ne, to mě vlastně při výběru knížky zaujalo... V některých kapitolách jsem měla pocit blaženosti a jiné kapitoly jsem sotva přečetla, jak byly nudné. ALE - celou knížkou šlo takové pozitivní teplo a láska, že když si vzpomenu na Sněžnou Lvici, tak mě to určitě zahřeje ještě teď :-)

06.11.2018 3 z 5

Manželský zväzok Manželský zväzok Jennifer Probst

Tuto sérii jsem celou přečetla jedním dechem. Všechno dobře dopadlo a celá rodina Conteových žije šťastně až do smrti.:-) Na této sérii se mi líbilo, že má i kromě erotických scén i příběh trochu na úrovni. Rozhodně bych ji doporučila víc než např. sérii Božského:-)

11.09.2016 4 z 5

Manželský omyl Manželský omyl Jennifer Probst

Jsem překvapená, že mě ani ve třetí knize autorka nezklamala.. Opět se to četlo samo a bavila jsem se :-)

Manželská past Manželská past Jennifer Probst

Tahle série se mi líbí, dobře se čte a je to velmi nenáročné čtení:-)

Manželská smlouva Manželská smlouva Jennifer Probst

Pohádka pro dospělé? ano:-D Co víc si přát od takových "románů pro ženy"?
Četla jsem jedním dechem a bavilo mě to:-)

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Pro mě to byl nejslabší díl, ale i tak jsem ho přečetla jedním dechem.

10.09.2016 3 z 5

Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Nevěděla jsem co k této knize konkrétně napsat.... Přečetla jsem si celou sérii a nakonec musím říct, že je to jako na houpačce... První díl lepší než druhý a třetí rozhodně lepší než čtvrtý:-)

10.09.2016 3 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Ze začátku jsem se tolik nasmála, opravdu se bavila a říkala jsem si, tak toto se fakt povedlo. No jak se začal přibližovat konec, lezlo mi na nervy to neustálé natahování....V neposlední řadě mi velmi vadily chyby v knize a snad jsem jich v žádné jiné nezaznamenala tolik... a epilog? tak musím se přiznat, že jsem nepochopila jak to bylo myšlené se Sárou a Chloe... To jako obě nakonec čekají dítě a budou se vdávat? nebo to autorka záměrně prohodila? :-))))

07.09.2016 3 z 5

Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Velmi čtivá a hlavně oddechová kniha. Přesně to jsem potřebovala:-) Přečetla jsem dost erotických románů a proto můžu říct, že se nic nového neudálo:-) Ale i tak se mi to líbilo:-)

06.08.2016 4 z 5

Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye Grey: Padesát odstínů šedi pohledem Christiana Greye E. L. James (p)

nevím, co jsem vlastně čekala, ale přistihla jsem se, že jen kontroluji pasáže co mě zajímají a zbytek se snažím rychle přeskočit.... :-(

23.02.2016 3 z 5

Manon Lescaut Manon Lescaut Vítězslav Nezval

Když jsem ji četla poprvé, věděla jsem, že to není naposledy... Opravdu krásné dílo.

05.10.2013 5 z 5

Jáma a kyvadlo a jiné povídky (34 povídek) Jáma a kyvadlo a jiné povídky (34 povídek) Edgar Allan Poe

Miluju všechny povídky od Poa. Četla jsem to snad 100x a pořád se mi to moc líbí. Opravdu doporučuji.

Anatomie lži Anatomie lži Dan Brown

Pro mě oddechová knížka, která se mi opravdu zalíbila. Určitě si ji ještě přečtu..

Ztracený symbol Ztracený symbol Dan Brown

kniha není špatná, ale předchozí knihy byly lepší....

05.10.2013 4 z 5

Kladivo na čarodějnice Kladivo na čarodějnice Václav Kaplický

Opravdu silný příběh, u kterého se mi tajil dech.... Dodnes, když si na tu bezmoc obviněných vzpomenu, tak je mi zle...

Bílá nemoc Bílá nemoc Karel Čapek

Opravdu výborná kniha... všechna čest!

Jméno růže Jméno růže Umberto Eco

Výborný příběh. Mohu doporučit. Myslím si, že si v tom každý najde co potřebuje.

Obraz Doriana Graye Obraz Doriana Graye Oscar Wilde

Výborná kniha, která ve mě zanechala spoustu pocitů a myšlenek.

Snídaně u Tiffanyho Snídaně u Tiffanyho Truman Capote

Výborné, co víc k tomu dodat..

05.10.2013 4 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Jsem překvapená, že se mi to líbilo...