Papírek komentáře u knih
Pro mě to byla nezáživná kniha, obsahovala jen pár záživných pasáží. V knize jsou popsány úryvky z minulých životů lidí co podstoupili terapii. Přemáhal jsem se, abych tuto knihu dočetl, ačkoliv je to tenká kniha, nakonec jsem čtení ve 3/4 vzdal. Jediné co mi kniha dala, bylo zapřemýšlet nad teorií mého minulého života.
Pěkná kniha. Jsou v ní návody, jak myslet pozitivněji. Čte se snadno a rychle a navíc je hezká po grafické stránce. :-)
V knize jsou dobré myšlenky. Avšak po celou dobu si mou pozornost neudržela. Nic moc mě neoslovila. Ke konci jsem se těšil až knihu konečně dočtu a začnu číst knihu jinou.
Pěkně vysvětleno, jak fotografovat modelky. A hlavně dobrá inspirace.
Ze začátku mě kniha moc nezaujala a na to, že je tenká trvalo mi několik dní než jsem ji přečetl. Silně mi připomínala knihu Tajemství od Rhondy Byrne. Jsou v ní celkem zajímavé příběhy o vyplněném přání, až se to zdá neuvěřitelné. Nakonec jsem usoudil, že je to pěkná kniha s pozitivní energií.
Zajímavé historické příběhy o vzniku pošty. Informace, jak vznikají poštovní známky, jak sbírat, o padělcích, raritách a mnoho dalšího. Kniha je doprovázena pěknými ilustracemi.
Za mě musím napsat, že jsem čekal od knihy trochu něco jiného. V knize jsou popsány návody k různým meditacím. Aby člověk mohl knihu využít v praxi musí mít schopnost dobré vizualizace.
Celá trilogie je velmi čtivá a poutavá, ale ne všemu v knihách věřím! Třetí kniha je o životě a myšlení na naší planetě. Zmínka o posmrtném životě, vesmíru a životě na dalších planetách. Kniha je už trošku delší než předchozí díly a některé myšlenky se v ní opakují. V některých částech je složitější na pochopení. Není to žádná náboženská kniha a doporučuji ji všem, i těm kteří žádné náboženství neuznávají.
Zajímavé čtení na zamyšlení. Kniha pojednává o životě na této planetě, světové ekonomice a politice.
Musím říct, že ze začátku mě tato kniha nebavila, říkal jsem si, že jsem si ji koupil zbytečně. Ale po několika stranách si mě tak obmotala, že jsem ji četl s dychtivostí dál a dál! Je to úplně něco jiného než vykládá církev! Takže bych tuto knihu doporučil i těm co nevěří v Boha, nebo ti co tvrdí co smrdí Bohem, to není pro ně.V knize je tolik nových poznatků, že je potřeba nějakého času na vstřebání a ke knize se třeba i vracet. Kniha mě zaujala na tolik, že budu pokračovat ve čtení dalších dílů. A je na každém člověku, aby zhodnotil zda autor opravdu rozmlouval s Bohem nebo si to vše celé vymyslel.
Knížka se mi líbila. Čte se rychle a srozumitelně. Dozvěděl jsem se o snech víc, jak vznikají, co nám chtějí říct a podobně. Jen je někdy těžší rozlousknout co sen naznačuje.
První kniha o buddhismu co jsem četl. Je o přípravě na smrt a putování posmrtným životem. Některé pasáže jsou v ní trochu složitější na pochopení, proto by bylo lepší jako první si přečíst nějakou jednodušší knihu o buddhismu. Tibetskou knihu mrtvých bych doporučil, aby si ji přečetl každý.
Kniha se mi líbila, působí pozitivní energií. Je napsána jednoduše a srozumitelně. Čte se jedním dechem. Zodpověděla téměř všechny mé otázky ohledně buddhismu a pomohla mi zamyslet se a uvědomit si některé věci.
Knížka se mi hodně líbila. I když nemá moc napínavý děj pořád mě nutila číst dál a dál. Každý den jsem se nemohl dočkat až knížku otevřu a znova se do ní začtu. Čte se snadno a rychle, občas v ní jsou i vtipné pasáže. Škoda že knížka nemá více stran a škoda, že má celkem rychlý závěr, zajímalo by mě, jak si vedl spisovatel po návratu do České republiky.
Zajímavé historické informace o poštovních známkách "Modrý mauricius". Ale občas taky zdlouhavé nudné pasáže. Popravdě jako sběratel poštovních známek jsem od knihy jsem čekal víc.