Pauline_Kau
![Pozor na to, co si přeješ... Pozor na to, co si přeješ...](https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26455/pozor-na-to-co-si-prejes-26455.jpg?v=1258837328)
Knížka poměrně krátká, mám pocit, že zaujme i ty, co je moc nebaví číst, hrozně čtivá. Na konec nemám slov, to bylo prostě... nevím :D navíc je otevřený, takže dává prostor fantazii, která teď pracuje na plné obrátky :D
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Upírův pomocník Upírův pomocník](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43079/upiruv-pomocnik-p50-43079.png?v=1630853491)
Nejlepší knížka, co jsem za poslední dobu četla. Poutavá, čtivá, konec skvělý, a skvělé je, že je dost nepředvídatelná, další díly si určitě přečtu :-)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Spící město Spící město](https://www.databazeknih.cz/img/books/88_/88344/spici-mesto-HGH-88344.png?v=1627894738)
Přes začátek pro mě bylo těžké se přehoupnout a vůbec se začíst, aniž bych knihu odložila, děj je však originální, napínavý, a mě velmi zajímá další díl :-)
Musím ale říct, že mě totálně rozčilovala naivita hlavních hrdinů, trochu to knížce podráží nohy, jinak nemám nic, co bych vytkla :-)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Polibek Polibek](https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/4524/polibek-4524.jpg?v=1232714938)
Co mě ukrutně nudilo a skoro se vytrácela chuť číst dál, byly to fantazírování hlavních hrdinů o jejich vlastním světě. Stačí se jen dostt do děje, který se po chvíli poměrně slušně rozjíždí, a konec se mi líbil neskutečně.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Tajemství Tajemství](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/3659/tajemstvi-GM3-3659.jpg?v=1606840662)
Nechci se přít o tom, co je uvnitř, je to na každém člověku, jestli uvěří, pochopí, jde spíš o to, jak je to psáno a jakým je to čtenářovi podáno. Neřekla bych, že je zrovna tím nejšťastnějším pořád dokola opakovat to samé, navíc musím přiznat, že působí v určitých částech trochu teleshoppingově a těžko uvěřitelně. Jde jen o to přebrat myšlenku knihy.
![Temné terárium Temné terárium](https://www.databazeknih.cz/img/books/73_/735/temne-terarium-NqI-735.png?v=1641085470)
I přestože je ta knížka fakt dost průhledná, tak je skvělá a hodlám si přečíst i další díl. :-)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Zloděj blesku Zloděj blesku](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24145/zlodej-blesku-m7v-24145.jpg?v=1664204981)
Knížka je hodně čtivá, dokonce mi, když jsem to zrovna potřebovala, pomohla s takovými základy řecké mytologie, kromě toho je to ale úžasný příběh, je zajímavé sledovat, jak se Percy s danými situacemi vypořádává. I přes to množství stran se ten poutavý příběh přečetl hrozně rychle. :-)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Doktor Proktor a prdicí prášek Doktor Proktor a prdicí prášek](https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/103856/doktor-proktor-doktor-proktor-a-prd-6SW-103856.jpg?v=1418764059)
Nenáročná oddechovka, co zabaví, pobaví, takže naprosto splňuje svůj účel, pokud nebudete hledat nic tolik duchaplného ovšem... :D
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)