Pauline23 Pauline23 komentáře u knih

Vlk Vlk Mo Hayder

První kniha od této autorky a byla jsem uchvácena jak syrové to bylo. Ten brutus a popis střev visící....no napínák až do konce. Ženská mě překvapila a to v kladnem slova smyslu. Doporučuji, dlouho netusite kdo a proč...

13.06.2018 5 z 5

Šmírák Šmírák Charlotte Link

Šmírák byla výborná volba. Bylo mi ho líto. Prostě jsem musela vědět kdo je vrah. Výborná kniha od této autorky.

Hřích andělů Hřích andělů Charlotte Link

První kniha od této autorky a těžce mě od začátku nebavila. Donutila jsem se číst dál a díky dvojčatům zápletka jasná...no nic moc. Již se ke knize nevrátím. Stokrát lepší je Šmírák.

12.06.2018

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Super námět co ženy dokáží provést mužům. Za mě skvěle napsané. Četla se dobře a spisovatelka to výborně vykreslila. Bohužel chlap zustal v pasti...

Děti revoluce Děti revoluce Peter Robinson

Alan Banks je skvělá série která bohužel u nás nevyšla od začátku a to bude i ten problém. Kniha bylo spíš ohlédnutí do mladých let. Mě naopak bavil svým poslechem hudby a vzpomínka na existencionalismus který jsem hltala (napr.Camus), mě občas hezky vrátilo do těchto dob a míst. Já bych si dalšího Alana Bankse ráda přečetla.

Pohled do tmy Pohled do tmy Peter Robinson

Kniha je přesně styl Vraždy v Midsomeru. Alan Banks byl fajn polda a též si myslím že kdyby vyšly všechny díly od začátku tak to není tak vytržené z kontextu. Kniha se mi líbila, četla se dobře. Klidně bych si přečetla i díly od 1-18 , které u nás nevyšly.

Výjimečný trest Výjimečný trest Patricia Cornwell

První kniha od této autorky a byla čtivá a samozřejmě překvapivý závěr knihy. Moc a dávné příkoří...jdu na další knihu od této autorky.

09.06.2018 4 z 5

Poslední na řadě Poslední na řadě Tess Gerritsen

Tess opět napsala skvělý kousek. Mám děti a musela jsem vědět kdo a co za tím stojí.

09.06.2018 5 z 5

Klam Klam Jonathan Kellerman

První kniha od autora a moc se mi líbila. Sice začátek byl trošku pro mě s jiným rozjezdem, ale pak jsem se zacetla a četla až jsem by!a na konci. Spisovatele dávám k mým oblíbeným.

09.06.2018 4 z 5