Hřích andělů přehled
Charlotte Link
Janet Beerbaumová by pro své syny udělala úplně všechno. Kvůli dvojčatům Maximilianovi a Mariovi se před lety dokonce vzdala velké lásky. Ale jednoho dne neočekávaná katastrofa otřese životem všech členů rodiny a Janet si musí přiznat, že ji ještě pořád pronásledují stíny minulosti. Po velkolepém úspěchu trilogie Bouřlivý čas předkládá mladá autorka bestsellerů Charlotte Link velice napínavý a rafinovaný pschologický thiller Hřích andělů, který zfilmovala ZDF.... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2012 , Fontána (Dobra & Fontána)Originální název:
Sünde der Engel, 1995
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hřích andělů. Přihlašte se a napište ho.
Mám Ch. Linkovou ráda. Knížka byla čtivá, ale tentokrát taková nějaká obyčejná. Asi nejslabší z toho, co jsem od této autorky dosud četla. Hřích andělů: neurazí - nenadchne.
Kniha Hřích andělů v seznamech
nevěra německá literatura thrillery dvojčata matky a synové psychopati, sociopati
2013 | Zapomenuté dítě |
2013 | Šmírák |
2014 | V údolí lišek |
2017 | Podvedená |
2020 | Zmizení |
Děj knihy je neobvyklý. Od počátku napínavý a tajemný. Stále čtenář čeká na nějaké vysvětlení, ale na ten si musíme počkat až na konec příběhu. Trochu děsivý, řekla bych psychologický román. Sice smutný, ale napínavý.