pavel7772 komentáře u knih
Pro me je odpad pouze komentujici JanCemper ktery si udelal profil jen kvuli tomu aby mohl urazet vydavatele a jeho knihy zatimco sam evidentne cetl naposled komiks a to jeste v dobe dochazky do zvlastni skoly.Jinak souhlasim s Peiperem mel by si to kazdy precist a zamyslet se zda udajny podvrh neni naopak pravdivy
Jak zminil Mayhem historii pisi vitezove.Zatimco s komentari s Trissi a Erilenne se neda souhlasit pac oni evidentne veri oficialni historii lzi a podvodu kterou jim serviruji statni historici kteri jsou za padelani historie placeni statem aby vytvarili historii k obrazu vladnouciho rezimu.Meli by se vsak obratit na druhou stranu revizionistickych historiku kteri pisi a prinaseji pravdu.Knihu vlastnim,precetl jsem ji a s touto tematikou jsem obeznamen i z jinych zdroju a jedna se o vyborny titul ackoliv pro nektere lidi je pravda bolestiva.Lide kteri nesnesou pravdu at tedy ctou svindl historii ktera je uspokojuje
Dr.Joseph Goebbels nikdy nerekl,ze pravda je opakovana lez.Tenhle propagandisticky vymysl jako spousty dalsich ma ve zvyku sirit kazdej radoby historik.A pokud,uz mluvil o lzi tak o zidovske lzi. http://nassmer.blogspot.cz/2012/12/potvrzeno-stokrat-opakovana-lez-se.html
Problem je,ze aby byla kniha poutava a zaujala a prodavala se tak se nepozna co je pravda a co fikce. Bohuzel je spousta podvodniku ktera si natom masti kapsy .Vzhledem k tomu ,ze se zajimam o revizionismus a po precteni nekolika komentaru tady je videt ,ze lide veri vsemu.Snad se nekdy dockame poutaveho cteni veznu z demokratickych koncentracnich taboru.Vzdyt ve stejnou dobu tedy v 50.letech jeste britove veznili desetisice lidi v Keni.Vzdyt to byly preci samotni britove kteri vytvorili koncentracni tabory v Burske valce a nechali tam pomrit hlady temer 30 tisic zen a deti
Japonsko mě vždy fascinovalo , mým přáním je se tam někdy podívat . Jelikož jsem fanouškem videoher kterého zaujala povedená historická hra Ghost of Tsushima odehrávající se ve 12 století a tak jsem usoudil že by mě zajímala i kvalitní kniha na tato témata . Hledal jsem na internetu a narazil jsem na tuto knihu . Po přečtení zdejších komentářů jsem věděl že to je to co hledám. Evidentně to nejlepší co může být na českém trhu.
Zatím mám rozečteno bohužel byla napsána v době kdy autor nevěděl že používá citace z podvrhu jako např. od Hermanna Rauschinga a jeho údajných hovorů s Hitlerem. Bylo odhaleno že tuto knihu falešných vymyšlených citací psal na židovskou zakázku novináře Rosenbauma přítele Churchilla. Blize zde http://nassmer.blogspot.cz/2012/12/rauschninguv-podvrh-1.html a http://nassmer.blogspot.cz/2012/12/rauschninguv-podvrh-2.html . Stejný problém je s citacemi z knihy Hovorů u stolu kdy se jedná opět o podvod. Např.zde https://www.amazon.com/Hitlers-Table-Talk-Powerwolf-Publications/dp/1548258768 Jinak souhlasim s komentařem od Kejmla.
Vynikajici kniha o tematu ktery je vesmes verejne tabu.Vychodomuslimsky pluk SS mel byt soucasti nove divize SS turkickych narodu. Prislusniky byly turkistani,tatari,kyrgyzove a dalsi.Jeden z nazvu pripravovane divize mel byt division SS musselmanische Neu Turkistan.Za zminku stoji jeste zminit ,ze nemecke ozbrojene sily krom evropskych legii tvorily take legie z Indie,Azerbajdzanu,Gruzie,Armenie,Arabu atd