1. východomoslimský pluk SS na Slovensku : (október 1944 - február 1945) přehled
Martin Lacko
Kniha mapuje pôsobenie 1. východomoslimského pluku SS na Slovensku v období od októbra 1944 do februára 1945. Obsahuje ešte neuverejnené nové informácie, o ktorých oficiálne dejiny doteraz mlčali. Vydala Katedra histórie FF UCM.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 1. východomoslimský pluk SS na Slovensku : (október 1944 - február 1945). Přihlašte se a napište ho.
Kniha 1. východomoslimský pluk SS na Slovensku : (október 1944 - február 1945) v seznamech
druhá světová válka (1939–1945) Slovensko, Slovenská republika Německo muslimové SNP - Slovenské národní povstání Slovenská republika 1939-1945 (Slovenský štát) oddíly SS (esesáci)
2008 | Slovenské národné povstanie 1944 |
2012 | Slovenskí generáli 1939 - 1945 |
2015 | Cesta smrti a života alebo útek z partizánskeho hrobu v Sklabini |
2006 | 1. východomoslimský pluk SS na Slovensku : (október 1944 - február 1945) |
2008 | Slovenská republika 1939-1945 |
Vynikajici kniha o tematu ktery je vesmes verejne tabu.Vychodomuslimsky pluk SS mel byt soucasti nove divize SS turkickych narodu. Prislusniky byly turkistani,tatari,kyrgyzove a dalsi.Jeden z nazvu pripravovane divize mel byt division SS musselmanische Neu Turkistan.Za zminku stoji jeste zminit ,ze nemecke ozbrojene sily krom evropskych legii tvorily take legie z Indie,Azerbajdzanu,Gruzie,Armenie,Arabu atd