PAVEL917 PAVEL917 komentáře u knih

Matka Matka Jeff Lemire

Přesvědčen pochvalnými komentáři jsem si komiks Matka zakoupil, ale byl jsem velice zklamán. Připadalo mi, že se v něm celkem nic nedělo a ještě k tomu zcela chybělo nějaké rozuzlení. Graficky taky dost slabé. Když to tedy shrnu - za mně vyhozené peníze. Když to srovnám třeba s komiksem Aldebaran nebo Věčná válka, tak těm to nesahalo ani po paty.

16.01.2023

Útok na Buchanan Útok na Buchanan Rick Shelley

Přečíst se to dalo. Chvilkami jsem byl i napnutý, ale celkově vážně nic moc. Žádný originální nápad, ani lepší popis bojových scén. Zkrátka průměrné čtení do vlaku.

10.03.2021 2 z 5

Vertikal Vertikal Rafał Kosik

V podstatě souhlasím s ostatními komentáři. Ze začátku dobrá sci-fi. originální nápad a spousta tajemství. Ty se však dle mého mínění zrovna moc nevysvětlila a konec už jsem vůbec nějak nepobral. Přesto mě kniha v podstatě celkem bavila a přečetl jsem jí ještě podruhé, ale o mocí víc jsem toho nepochopil. Proto dávám maximálně 3 hvězdy.

07.03.2021 2 z 5

Pole potupy Pole potupy David Weber

Jako přechozí díly opět skvělé- Přečteno za jeden večer. Zatím žádná sestupná tendence. Doporučuji !!!!!!!!

24.02.2021 5 z 5

Darwinie Darwinie Robert Charles Wilson

Na knihu jsem se po přečtení Chronolitů moc těšil, ale přišlo to známé cimrmanovské - prvky napětí se střídaly s prvky zklamání a těch bylo o dost víc. Takže vážně slabota.

21.02.2021 1 z 5

Stanice Bazilišek Stanice Bazilišek David Weber

První díl série a naprosto skvělý. Tím jsem začal a dodnes hltám vše o Honor.

21.02.2021 ztráta času

Krátká vítězná válka Krátká vítězná válka David Weber

Skvělé. Honor je má krevní skupina :-)

21.02.2021 ztráta času

Mír prohrává Mír prohrává William Leisner

Moc prima kniha. Standartní a dobrý Star Trek. Přečetl jsem asi za tři hodiny.

17.07.2019