PAVEL917 komentáře u knih
Úplně skvělý komiks. Napínavý děj, krásně graficky zpracováno. Z velice neobvyklé fauny na Aldebaranu jsem byl zcela unesen :-) Přečetl jsem už ho nejméně 3x. Veliká škoda, že pokračování - Betelgeuze, Antares a Přeživší jsem si musel koupit v polštině. Rovněž doporučuji. Dá se tomu dost dobře rozumět. Polská vydání jsou vázaná a stojí méně než brožovaný Aldebaran. Záhada,co? Za mě rozhodně 100 procent
Přesvědčen pochvalnými komentáři jsem si komiks Matka zakoupil, ale byl jsem velice zklamán. Připadalo mi, že se v něm celkem nic nedělo a ještě k tomu zcela chybělo nějaké rozuzlení. Graficky taky dost slabé. Když to tedy shrnu - za mně vyhozené peníze. Když to srovnám třeba s komiksem Aldebaran nebo Věčná válka, tak těm to nesahalo ani po paty.
Mě se to líbilo. Děj měl spád a byl v celku dost napínavý. A kromě toho mám rád dinosaury :-) Konec byl sice nic moc, ale to ani nevadilo.
Přečíst se to dalo. Chvilkami jsem byl i napnutý, ale celkově vážně nic moc. Žádný originální nápad, ani lepší popis bojových scén. Zkrátka průměrné čtení do vlaku.
Parádní sci-fi knížka. Už sem jí četl nejméně 4 x a pořád se bavím. Možná je to i tím, že mám moc rád vláčky i dobrodružné romány :-)
V podstatě souhlasím s ostatními komentáři. Ze začátku dobrá sci-fi. originální nápad a spousta tajemství. Ty se však dle mého mínění zrovna moc nevysvětlila a konec už jsem vůbec nějak nepobral. Přesto mě kniha v podstatě celkem bavila a přečetl jsem jí ještě podruhé, ale o mocí víc jsem toho nepochopil. Proto dávám maximálně 3 hvězdy.
Pro mě to byla 1. kniha od Mievilla a byl jsem mile překvapen. Děj byl sice poněkud delší a zamotaný (občas jsem se musel trochu vrátit) ale vše vyvážili originální nápady a napínavost děje. Za mě fakt dobrý a dávám plný počet bodů.
Tahle fantasy detektivka mě vážně moc bavila. Úžasný nápad a skvěle propracovaná zápletka. Někdy bylo maličko těžší si vše umět úplně představit, ale vůbec to nevadilo. Za mě ještě lepší než Nádraží Perdido nebo Jizva.
Souhlasím. Vyšly pouze 3 knihy a další už ne. To je vážně velká škoda, protože se jedná, podle mně, o jedny z nejlepších fantasy povídek, které byly napsány.
Jako přechozí díly opět skvělé- Přečteno za jeden večer. Zatím žádná sestupná tendence. Doporučuji !!!!!!!!
Na knihu jsem se po přečtení Chronolitů moc těšil, ale přišlo to známé cimrmanovské - prvky napětí se střídaly s prvky zklamání a těch bylo o dost víc. Takže vážně slabota.
Vcelku dost dobrá SF. Přečetl jsem ji téměř na jeden zátah a bavila mě. Ne úplně vše jsem na 100 procent pobral, ale nevadilo mi to. Četl jsem ji 2 x a na podruhé to bylo ještě lepší.
Skvělá, úplně dokonalé kniha. Rozhodně jedna z mých nejoblíbenějších SF vůbec. Nedá se od ní odtrhnou od začátku až do konce.
Skvělá kniha, stejně jako další dvě od Leibera u nás vydané. Příběhy jsou napínavé, vtipné a výborně se čtou. Maximální spokojenost
Podle mého mínění jde o dobrou fantasy knihu. Při četbě jsem se bavil i když je místy maličko ukecaná. Fritz Leiber to není, ale mě se líbila. V každém případě ji doporučuji.
Skvělá kniha. Výborně vykreslený mimozemský život v mrazivé hlubině. Napínavá a svižná kniha. Čte se jedním dechem. Už jsem ji přečetl 2 x a za čas si jí klidně dám znovu.
Nemohu si pomoci. Pro mě naprostá ptákovina. Nebyl jsem schopen přelouskat ani 1. díl a to jsem vážně přečetl ledacos. Nepochopitelné chování nějaké Pinkrtýny (ani nevím co vlastně byla zač) mě naprosto odrovnalo. Vracím se pokorně zpět k Honor Harrington :-)
První díl série a naprosto skvělý. Tím jsem začal a dodnes hltám vše o Honor.