pegasek komentáře u knih
Po téměř 200 stranách odkládám,nezajímavé , nudné, onicem
Kniha byla velmi zajímavá od začátku do konce, doporucuji přečíst
Super Harlequinka,neni co vytknout -neurazi,nepřekvapí a nezklame
Naprosto dokonalá kniha.Na to že má skoro 500 stran jsem ji měla přečtenou za 3 dny.jedna z nejlepších knih
Kniha mě úplně strhla od prvních řádků.nemohla jsem se od odtrhnout a když jsem nečetla,tak jsem ji měla pořád v hlavě.cely dej byl napínavý a nečekaný.byl to spíš thriller.jedine co mi vadilo byl příliš ukončeny závěr.
Knihu po 80 ti stranách odkládám a už se k ní nevrátím.tema by bylo zajímavé kdyby nebylo tak příšerně zdlouhavé.
Tahle kniha je náhled do světa autistického dítěte a jeho rodiny.Stav svého syna jeho otec moc nezvládá a utíká od něj ke své práci a díky svému přístupu se mu začne bortit rodina.Po čase si začne dávat život do pořádku a hledat cestu ke svému synovi.pri této cestě dojde k poznání mnoho věcí a pochopí kolik chyb udělal.Cely pribeh byl nesmírně zajímavý.Mne osobně tahle kniha naskytla pohled do světa autismus -do světa kterému my ostatní úplně tak nerozumíme ,ale když budeme hodně chtít tak se nám to alespoň částečně podari
Příběh byl velmi zvláštní.Problematika Salemu a čarodějnictví na mě hodně zapůsobila.Bylo to velmi zajímavé a někdy i hodně napínavé.To jak se vše nakonec vyvinulo mě překvapilo.Ale v některých místech to bylo zbytečně dlouhé.
Ze začátku jsem nevěděla kam příběh směřuje.Rekla bych že příběh vede k zamyšlení v tom,že každý se může změnit a ne vše musí být vždy tak jak to vypadá.Nadherny příběh,který chytá za srdce.Laska je víc než cokoliv
Tohle byl opravdu kouzelný příběh,plný lásky, naděje a malých zázraků
Kniha byla úplná pecka.Cely příběh byl velmi zajímavý a napínavý
Bohuzel po 110 přečtených stránkách to vzdávám,kniha me ničím neoslovila.prijde mi že je to celé zbytečně moc natažené.knihu odkládám a posílám dal
Nejdřív jsem se knize bránila,ale jsem ráda,že jsem ji přečetla.Cely příběh je zajímavý.Zaver knihy je nečekaný.Cela kniha vede k zamyšlení
Kniha se mi moc líbila,ale chybí k tomu závěr a tudíž kniha přichází o šmrnc,který po celou dobu vzbuzovala
Jedna z těch nejlepších harlequinek co jsem četla.kniha mě od začátku strhla a dělalo mi problém od ní odejít.cely příběh byl plný napětí ,lásky a očekávání.jedinne co knize musím vytknout je závěr.na to jak celá kniha byla úžasná,tak závěr byl odbity -cekala jsem od něj mnohem vic
Měla jsem problém se do knihy začíst,ale po pár kapitolách se mi to podařilo a nemohla jsem se od knihy odtrhnout.naprosto super cteni