pegasek komentáře u knih
Tenhle díl byl mnohem lepší než předešlý ,ale i tohohle dílu jsem názoru,že z toho mohla být naprosto dokonalá kniha, kdyby nebyla zbytečně zdlouhavá
Kniha mi přišla zbytečně dlouhá .Je to hezky příběh ale nekonečný,přesto dám spisovatelce šanci a přečtu si pokracovani
Příběh to byl pěkný,donala love Story,kterou přečtete jedním dechem a na konci zjistíte,že k donalosti této knihy chybí závěr ,který zůstává otevřený...
Kniha byla moc fajn,každá kapitolou něco nové začínalo .
Z této knihy mám hodně smíšené pocity ,příběh se mi líbil a vede hodně k zamyšlení -clovek by měl hodně zvažovat každý svůj krok ,protože každé špatne rozhodnutí může mít silný dopad na lidi kolem nás..
Kniha se mi moc líbila.je to skvělé pohodové čtení.neni to náročný příběh,ale i přesto má svoje jedinečné kouzlo
Kniha by byla naprosto super ,kdyby byla zkrácená na polovinu.cely dej byl zbytečně natahovaný a chvílemi dost nudný.
Dokonalá kniha na odreagování ,bavila mě od začátku do konce
Kniha byla naprosto fantastická ,chvílemi mě bolelo srdce ze všeho toho co hlavní hrdinka prožila.5 hvězdiček je málo,dala bych víc
Nejdřív jsem se do knihy nemohla začíst ,ale dala jsem ji šanci.Pribeh je převážně o penězích, otom jakou mají moc .je to příběh o mafii ,penězích,moci,násilí ,sexu a i ta láska se tam najde .tenhle typ knih není úplně můj šálek kávy ,ale nedá se knize nic vyčíst takže 5 hvězdiček si určitě zaslouzi
Kniha nemá moc kladných hodnocení,ale za mě byla super.vrazda,zápletka,napětí , láska,rozuzlení tohle v tomhle příběhu najdete ,je to skvělé odreagování na jeden maximálně dva večery
Z knihy mám dost rozporuplné pocity,na jednu stranu je to fajn čtení ,příběh který dopadne dobře.na druhou stranu nechápu,že muž ,který dost nehezky zasáhl do jejího života se stane mužem kterého zachraňuje a nakonec si ho i vezme.
Ke knize jsem se dostala náhodou a byla opravdu skvělá.Pribeh je velmi zajimavy.vlastne vas uplne strhne at chcete nebo ne.vic nez dokonala oddechovka kterou budete mit problem odlozit dokud ji nedoctete
Film jsem neviděla,ale určitě ho vidět chci.byl to nádherný příběh.jen ten závěr mi trochu lámal srdce