Perry komentáře u knih
* obsahuje opravdu malé spoilery* :D
Myslím, že název knihy vystihuje celou první polovinu příběhu. Což neberu jako špatnou věc. Naopak jsem ráda, že se záchraná akce nekonala už na prvních pár stránkách.
"Vztah" Mavena k Mare je zde dobře vykreslený a zase (možná) trochu více pochopíte jak to má Maven ve své hlavě uspořádané... nebo spíš pomíchané.
Kapitoly z pohledu Cameron a Evangeliny možná nebyly vždy úplně nejzáživnější pasáže příběhu, ale chápu, že byly potřebné. Přeci jen spisovatelka musela nějak dokončit příběh Cameron a jejího bratra. A myslím, že Evangelina bude mít ještě zajímavý "vývoj" ve čtvrtém dílu série.
Takže, i když skoro 3/4 knihy nejsou nijak nabité akcí, stále vás to bude nutit číst dál a zjišťovat jak se vlastně věci mají.
Každopádně jakmile nastala chvíle války, boj na život a na smrt, bylo to strhující a živé. Rozhodně se vyplatí si pár stovek stran počkat. :)
V celku už se nemůžu dočkat, až budu v ruce držet další díl.
Na začátek musím říct, že prvních 100-150 stran bych v knize ani nemusela mít. Nic moc se tam nedělo a měla jsem hrozný problém nepřestat číst :) Naštěstí se to ve čtvrtce knihy začalo pořádně rozjíždět a akce
nakonec bylo tolik, že jste si nestihli oddechnout.
Edwardovi držím palce a ...SPOILER (čekám, kdy Anitě přijde pozvánka na svatbu :D )
Anita znovu nezklamala :))) Těším se na další díl a naše dva chlapce Richarda a Jeana Clauda ... tentokrát znovu v St. Louis ♥
Kniha TKT je velmi originální, chytlavě psaná, má krásnou obálku a vlastně splňuje všechny předpoklady pro skvělé čtení.
Jediný "problém" je, že jsem se častokrát nedokázala úplně začíst a nechat se vtáhnout do děje. Což nejspíš úplně není chyba knihy samotné, ale bohužel díky tomu to nebyl takový Boom jaký jsem očekávala. :)
Každopádně pokud Vás baví cestování "časem", romantika a tajemství, můžu knihu určitě doporučit.
Musím říct, že mě příběh naprosto uchvátil. Když už jsem si konečně myslela, že to chápu, tak jsem najednou zase začala přemýšlet jak to vlastně je a co se to sakra děje?! Až do poslední stránky jsem pořád netušila zda to bude "happy ending" nebo budu zase bulet :D Každopádně nehodlám nic prozrazovat :)
Po dočtení si ale kladu jednu zásadní otázku: "Jestli si vůbec kdy lidi uvědomí co mají, dokud to neztratí?" A že věřit na zázraky se vyplatí ♥
Dobře vymyšlený příběh, hlavní hrdinka jde většinou hned k věci, takže chození okolo horké kaše se tady moc nedočkáte :D
Děj hezky plyne a tak nějak se pomalu ale jistě dostanete nakonec :)
PS: Nejvíce mě asi bavil Březen :D
Knížka u mě nepatří k TOPkám v tomhle žánru, ale za přečtení stojí ;)
Málo stránek, čte se rychle, ale špatně se mi orientovalo při skokách ve věku :)
Celkově mě tato kniha moc nezaujala, ale věřím že si své přívržence najde :)
Tak právě dočtená! :)
Musím říct, že jsem nadšená celou sérií a všech sedm -"klenot"-knížek zdobí mou knihovnu :)))
A jsem strašně ráda, že sedmý díl se zase rovnal kvalitě prvních několika dílů, přišlo mi, že některé prostřední díly postrádaly ten náboj... :)
Nemůžu tento poslední díl hodnotit jinak než plným počtem hvězdiček a s chutí si přečtu další knížky od Jeaniene Frost. Je to skvělá spisovatelka s úžasným smyslem pro humor a sarkasmem :D :) ♥
Menší SPOILER!
Tento díl nemůžu hodnotit jinak než zatraceně kladně.
Knihy od Richelle Mead ať už Vampýrská Akademie, Sukuba nebo Stříbrné stíny miluju a ještě mě žádný příběh nezklamal.
Tentokrát jsem se bála, abych se nenudila v celé první polovině knihy kde Adrian hledá Sydney, ale ani jsem se nenadála a bylo vše tak jak má být, i když měli honičku až do konce :)
Akorát tedy lidi... ten konec?! Vážně?! ... Dá se říct, že kniha končí, jako začala. Doufám, že tentokrát nebudu muset čekat tak dlouho na objevení naší slaďoučké morojky:)))
Právě teď je pro mě těžké se vyjádřit, vyjádřit emoce ...
Tahle kniha opravdu nebylo to, co jsem čekala. Avšak mě příjemně překvapila.
V knize se pořád něco dělo a zároveň se vlastně nic moc nestalo, až na pár výjímek ;)
Příběh vás rozhodně začaruje, protože i když vás nebude bavit (což rozhodně NENÍ můj případ) tak vás donutí přečíst ho a zoufale v hlavě pátrat CO to vlastně má znamenat?! :D
"Je to vtipný, protože je to pravda" :)