PéťaH. PéťaH. komentáře u knih

Nebeský jednorožec Nebeský jednorožec Paula Harrison

Celkem zajímavá dětská kniha. Dcerka si ji vybrala v knihovně kvůli jednorožci. Příběhově nebyla špatná, možná trochu překombinovaná.

29.11.2020 3 z 5

Medovníček, Medulka a panenka Rózinka Medovníček, Medulka a panenka Rózinka Jan Lebeda

Další knížka z námi velice oblíbené série. Opět krásné poučné příběhy o přírodě s krásnými ilustracemi. Pobaví děti i dospělé. Naše pětiletá dcera čtení této série knížek na dobrou noc opravdu miluje. Nám se zase příběhy dobře čtou.

S Medovníčkem do pohádky S Medovníčkem do pohádky Jan Lebeda

Úžasná série knížek o přírodě. Poučná i poetická a krásnými obrázky. Doporučiji už pro děti od tří až čtyřech let.

Medovníček a Medulka Medovníček a Medulka Jan Lebeda

Kouzelná série knížek pro děti. četli jsme s pětiletou dcerou, Bavilo to ji i nás. Kouzelné a poetické pohádky, které jsou v mnohém poučné. Doporučuji...

Únos čtvrté princezny Únos čtvrté princezny Julia Golding

Na začátku, no možná až do poloviny knihy mi nijak úžasná nepřipadala a přemýšlela jsem zda vytrvat a dočíst, ale druhá polovina byla o to lepší a překvapivě mé hodnocení hodně pozvedla. V druhé polovině byla opravdu čtivá, poutavá a rychle a svižně se odehrával příběh plný dobrodružství. Asi psáno spíš pro dospívající dívky, ale i tak si dospělý čtenář může přijít na své.

23.02.2020 2 z 5

Malé ženy (skrátené vydanie) Malé ženy (skrátené vydanie) Louisa May Alcott

Po shlédnutí filmu, mě lákalo přečíst si knihu. A stálo to opravdu za to. Neuvěřitelně čtivě napsané a popsané dospívání sester a jejich kamaráda ze sousedství. Rozebírají se zde povahy, pocity a popis jejich vnitřního světa. Autorka neuvěřitelně čtivě líčí příběh, který vás doslova vtáhne a vše prožíváte s hrdinkami... Knihu jsem četla jedním dechem a určitě se k ní vrátím.

23.02.2020 5 z 5