petra0471 petra0471 komentáře u knih

Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Jako oddychovka to bylo fajn. Jestli ale v nejbližší době někdo řekne slovo "holoubku" , tak mu vyrazím zuby.

18.04.2019

Text Text Dmitry Glukhovsky

Tak za mě palec nahoru ;) po skvělém Metru a možná ještě lepší Budoucnosti mě autor touto knihou mile překvapil. Trochu mě mrzelo, že se odklonil od žánru Sci-fi a Postapo, ale musím přiznat, že Text má také svoje kouzlo a zaobírá se aktuální problematikou našeho tzv. soukromí a zejména informacemi, které jsme o sobě schopni často velmi naivně, ochotně a neuvazene zveřejňovat na internetu a sociálních sítích.
SPOILER............ Začátek knihy byl trochu mdly, ale po té, co hrdina začíná víc a víc zabredavat do "druhého života" , nabere kniha obrátky a čte se jedním dechem, takže závěr knihy mi pak přišel až příliš náhlý, nicméně nepřekvapil. Tak nějak od začátku člověk podvědomě tuší, jak hlavní hrdina nejspíš dopadne, přesto to knize v mých očích na kvalitě nebralo.

15.01.2019

Budoucnost Budoucnost Dmitry Glukhovsky

Výborna knizka, ani chvili jsem se nenudila a i tech skoro 700 stran mi ted po docteni prijde malo. Prala bych si jiny konec, ale co nadelam. Cetla jsem i cele Metro a autor se co knihou zlepšuje a zraje. Jen tak dal ;)

07.10.2016