Petra186 Petra186 komentáře u knih

Arabský svět – jiná planeta? Arabský svět – jiná planeta? Emíre Khidayer

Zajímavě napsáno vše o arabských zemích, po přečtení mám pocit, že už tam vlastně ani nemusím :).

02.04.2019 4 z 5

Brida Brida Paulo Coelho

Čekala jsem trochu více, ale záleží, jak je kdo nastaven. Pro mě neee moc nových informací. Ale každopádně zajímavá kniha. Četla se hezky.

19.12.2018 4 z 5

Společná cesta Společná cesta Barry Vissell

Přesto, že nejsem věřící, zajímavá kniha o společně cestě muže a ženy. V knize jsou citace z Bible. Stojí za přečtení, člověk se zamyslí nad svým životem a tím, jak je vše propojené.

03.12.2018

Lidská duše a sex Lidská duše a sex Bohuslav Brouk

Zvláštní kniha, některé myšlenky zajímavé, ale nevím, čím je má p. Brouk podložené.

31.10.2018 2 z 5

Stejné moře jako každé léto Stejné moře jako každé léto Esther Tusquets

Knihu jsem 3x odložila, rozhodně to není pohodové a odpočinkové čtení. Chybí kapitoly a věty jsou neuvěřitelně dlouhé. Přesto jsem se od více jak poloviny knihy dokázala začíst. Stále jsem si říkala, že autorka musí být snad "omámená", že to není možné. Nevím, co k této knize říci.

20.10.2018 2 z 5

Tibet: Tajemství červené krabičky Tibet: Tajemství červené krabičky Petr Sís

Ilustrace je dokonalá, děj nebyl až takový, jaký jsem čekala. Nenadchne ani neurazí. Ještě mi vadil formát knihy.

20.06.2018 4 z 5

Příběh dvou měst Příběh dvou měst Charles Dickens

Kniha byla velmi zajímavá, prostředí mě bavilo, nejdříve jsem se nedokázala úplně začíst, ale je potřeba vydržet, poté jsem jen žasla :). Jedním slovem zajímavá kniha !

04.05.2018 4 z 5

Nemluv s cizími Nemluv s cizími Ruth Rendell

Nedokázala jsem se do knihy až na pár momentů začíst. Téma šifer mi nebylo blízké, knihu jsem dočetla jsem kvůli čtenářské výzvě, jinak bych odložila.

14.02.2018 3 z 5

Břicháč Tom Břicháč Tom Tomáš Kosačík

Tento i další díly jsem četla spíše ze zvědavosti a inspirace, co ještě mohu dělat jinak. Myslím, že pokud někdo chce začít zhubnout a upravit jídelníček, jsou knihy od Toma ideální.

15.01.2018 5 z 5

Údolí panenek Údolí panenek Jacqueline Susann

Zajímavé prostředí modelek, světa filmu atd. Kniha se mi líbila, osudy mladých dívek mě také zaujaly.

19.12.2017 4 z 5

Nic netrvá věčně Nic netrvá věčně Sidney Sheldon

Čtivá knížka, moc se mi líbila. Lékařské prostředí s událostmi, které Vás nenechají knihu odložit.

23.08.2017 5 z 5

Syndrom neklidných nohou Syndrom neklidných nohou Karel Šonka

Kniha je opravdu určená spíše lékařům či studentům medicíny. Jelikož jsem pouze laik, knihu jsem spíše prolistovala.

08.08.2017

Mnich, který prodal své ferrari Mnich, který prodal své ferrari Robin S. Sharma

Tuto knihu bych chtěla mít doma kdykoliv po ruce. Nestačí jen přečíst, je potřeba se ke knize vracet, aby si z ní člověk vzal co nejvíce. Pěkně napsáno v příběhu. Určitě doporučuji každému minimálně přečíst.

29.06.2017