Petra28

Čtenářsky naprosto spokojená .... příběh, zápletka nebyl příliš přitažený za vlasy :-)
Jinak popisově je kniha výborná.

Mě se kniha moc líbila. Žádné tajné služby, žádné přestřelky ... čistokrevná detektivka se silným příběhem. Co dokáže způsobit jeden omyl? Jak se dokáže podepsat "výchova" na dětech? Jak těžké je snášet konání a na druhou stranu i to nekonání.
Určitě ji řadím mezi knihy, které jen tak nepustím z hlavy.

Proč tři hvězdy? ... protože to bylo hrozně plytké. Zápletka dobrá, rozplétání už horší. Nekonečné natahování, ale budiž, nuda to nebyla. Ale co mi vadilo velmi, tak nerozpracované postavy. Vztahy. Takový jemný povrch, žádná hloubka. Myslím, že kdyby byla kniha první a seriál až podle ní, tak by to bylo jiné kafe.

... moc dobře po těle mi z příběhu nebylo ... nějak jsem to nedokázala vnímat jako fikci, přišlo mi to až moc reálné. Příběh jako takový, docela slepá místa, zvláštní reakce.

... moc pěkná. A jak vím, že Ondra poslouchá? ... "maminko, jsem tvůj Puleček" ..

Začátek byl takový rozpačitý. Jako by nešlo pořádně navázat na první díl.
Dál už to bylo fajn ... stejný pocit "odtaživosti" jako v prvním díle mám stále. Nedokážu si představit splynutí a následné fungování. To rozum odmítá.
Určitě přečtu i třetí díl .. jsem zvědavá na rozuzlení.

Pro mě druhý díl slabší než úvodní. Ta mě chytila a četla jsem na jeden zátah. Takové nadšení se u pokračování nedostavilo. Závěr byl ovšem velice dobře postaven a rozhodně láká ke čtení závěrečného dílu. Ten si ujít nenechám.

Kniha i nápad s pohledem z druhé strany se mi líbil. Bylo to fajn čtení i s delším odstupem od prvního dílu. Za mě spokojenost. Pěkné odpočinkové čtení.

Pro mě příjemné překvapení. Začetla jsem se rychle, kniha má spád, čte se velice dobře.