Ztracená naděje přehled

Ztracená naděje
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/197039/bmid_bez-nadeje-ztracena-nadeje-eIh-197039.jpg 4 1566 1566

Bez naděje / Beznádejná série

< 2. díl

Colleen Hooverová okouzlila čtenáře románem Bez naděje, příběhem toho, co se stalo, když dívka jménem Sky potkala dávno ztraceného přítele z dětství, Deana Holdera. S Holderovou pomocí odhalila Sky šokující rodinná tajemství a vyrovnala se s city a vzpomínkami, které v ní zanechaly hluboké jizvy. Bez naděje byl Skyin příběh. A ve Ztrácení naděje se konečně dozvíme pravdu o Deanu Holderovi.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Yoli (ČR)

Losing Hope, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracená naděje. Přihlašte se a napište ho.

Dietwithstyle
29.10.2024 5 z 5

Četla jsem hned po prvním díle a bylo to fajn. Některé věci si skvěle doplní a čtenář toho víc pochopí. Je to silný příběh, určitě doporučuju k přečtení.

Nunynka
21.08.2024 5 z 5

Knihu jsem četla hned po prvním díle a měla jsem strach,že mě tento díl bude nudit,když vlastně vím,jak to všechno dopadne. Ale opak byl pravdou a dokonce se mi tento díl z pohledu Holdera líbil možná i víc.

Ta-vod-vedle
08.08.2024 4 z 5

Kniha byla jak každá od Hooverové propracovaná a dojemná. Ale jelikož se knížka odehrává ve stejném časovém úseku jako první díl, tak i když tam bylo pár zajímavých rozuzlení o Holderovi, dialogy byly (pochopitelně) stejné a někdy jsem je i musela přeskakovat, protože jsem věděla, co se bude dít dál. Nemyslím si, že to stálo za to, ale jako milovnice CoHo knížek jsem ráda, že jsem to přečetla.

Knižní novinky (46. týden)

10.11.2019

Kniha Ztracená naděje v seznamech