petra4080 petra4080 komentáře u knih

Zaříkávač koní Zaříkávač koní Nicholas Evans

Velice smutná kniha, krásné zpracování, zajímavý vývoj hlavní hrdinky.

11.03.2016 4 z 5

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

První půlka, no, bla bla bla... přeslazené, o ničem.
Ve druhé polovině knížky se děj konečně rozjíždí a musím říct, že mě to docela bavilo. Konec nereálný, ale proč ne, je to oddechovka.
Bohužel to není taková bomba, jak jsem podle komentářů čekala.

10.03.2016 3 z 5

Místo v životě Místo v životě Lisa Kleypas

Přečteno za jeden den, v zasmušilém počasí přišel příběh vhod. Vlastně se mi tento díl líbil ještě více než předchozí a povrchnost či naivita, na kterou někteří čtenáři upozorňují, mi nijak nevadila - jedná se přeci o červenou knihovnu ;-)

24.02.2016 4 z 5

Místo na slunci Místo na slunci Lisa Kleypas

Moje první kniha od této autorky, která mě zaujala a dala mi chuť přečíst si celou sérii. To prolínání života všech bratrů mi na tom přijde úplně nejlepší.

Příběh je milý, nenáročný, plný lásky (i té sourozenecké), Liberty má těžký život, pak se chopí šance a najde svoje štěstí.

24.02.2016 4 z 5

Mrtvá a živá Mrtvá a živá Daphne du Maurier

Jedná se o jednu z mých nejoblíbenějších knížek. Začátek je trochu pomalejší, potom děj nabere spád a nemůžete se odtrhnout. Napínavý romantický příběh s nečekaným koncem.

23.02.2016 4 z 5

Návrat z temnoty Návrat z temnoty Liz Coley

Super!
Zajímavé téma, poutavý příběh, vše do sebe postupně začíná zapadat. Kniha ve mě vyvolávala silné emoce, skvěle pojatý psychologický thriller. Ke konci však intenzita příběhu slábne :-(
I ti kterým věříme nejvíce mohou být ve skutečnosti těmi nejhoršími.

19.02.2016 4 z 5

Malé ženy Malé ženy Louisa May Alcott

Knihu jsem četla 2x, nejprve před mnoha lety, poté asi před rokem. Ke knihám se obvykle nevracím, ale toto je opravdu příjemné čtení.

08.02.2016 4 z 5

Nemůžu říct, že by knížka byla úplně špatná, jen to není nic pro mě. Děj se mi zdál příliš rozvláčný a tak nějak o ničem, styl humoru mi také vůbec nesedl.

08.02.2016 2 z 5

Pokud se ještě setkáme Pokud se ještě setkáme L. J. Shen

Nejsem priznivec tohoto zanru, nicmene par knih s erotickou tematikou uz jsem cetla a tato je spise horsi.

12.05.2023 2 z 5

Zatímco jsi spala Zatímco jsi spala Kathryn Croft

Zadny zazrak. Docela nudne, porad se tam opakuje totez...

03.01.2023 3 z 5

Dcery ohně Dcery ohně Barbara Erskine

Pro me velke zklamani. Autorku mam opravdu rada, ale ne tuto knihu.
Dej se strasne tahne, vse je stale opakovano dokola, vsechny 3 hlavni postavy jsou dost divne a konec dost pretazeny.

Stín noci Stín noci Deborah Harkness

Nejsem cilova skupina... pro deti asi dobre.

Čas čarodějnic Čas čarodějnic Deborah Harkness

Tak vysoke hodnoceni me prekvapuje, za me je kniha prumerna. Trapne dialogy, velmi nudny dej, postavy opravdu nezajimave - predevsim hlavni hrdinka mi vyslovene lezla krkem...
Jedine co je na knize zajimave, ze tam jsou upiri, demoni a carodejnice, coz ted proste leti.

Nic netrvá věčně Nic netrvá věčně Sidney Sheldon

Mám rád Sheldonovy knihy, nerozepisuje se o zbytečnostech, al jde rovnou k jádru pudla. I když mi moc nesedí to, že kniha začíná v podstatě na konci, ale to je pouze věc vkusu.

19.12.2019 4 z 5

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

V podstatě opakující se první a druhý díl, nic nového nečkejte.

27.07.2018 3 z 5

Podlost Podlost Karin Slaughter

Malinko překombinované a těžko uvěřitelné. Přes to byl příběh velmi čtivý a knihu jsem jen nerada odkládala. Tentokrát se seznamujeme s minulostí Faith a Evelyn, ukazují se kostlivci z minulosti - musím přiznat, že pro mě to bylo velké překvapení, ale k Evelyn mi to vůbec nesedí...

19.04.2018 4 z 5

Pavučina Pavučina Karin Slaughter

Tahle knížka je hodně o Leně, konečně jsem jí porozuměla a trochu jí přišla na chuť.
Konec mě naprosto rozsekal, vůbec jsem to nečekala. Myslím si, že nebylo nutné sérii ukončit tímto způsobem. Na druhou stranu - co by se dalo od Karin čekat, že?

19.04.2018 4 z 5

Stigma Stigma Karin Slaughter

Toto považuji zatím za nejslabší knihu autorky. Co mě baví je proplétání minulosti s přítomností, jinak je příběh lehce přitažený za vlasy.

28.02.2018 3 z 5

Mrtvá z Nevady Mrtvá z Nevady Harlan Coben

Moje první kniha od Cobena, velmi se mi líbila. Děj je překvapivý, možná trochu složitý, ale o to víc jsem byla zvědavá jak všechno dopadne.

09.02.2018 4 z 5

Kořist Kořist Julie Garwood

Naivní, ale milé. Zbytečně protahovaný příběh, kde se hlavní hrdinové stále opakují.
Mrzí mě, že knihy autorky jsou na jedno brdo, prostě úplně jako přes kopírák, chtělo by to trochu oživit.

07.11.2017 2 z 5