petravlk petravlk komentáře u knih

Navždy nebo jen na chvíli? Navždy nebo jen na chvíli? Šárka Šišková

S napětím jsem čekala na avizované volné pokračování výborné knihy A co láska? Napadlo mě, jak to asi bude pokračovat, vždyť první kniha byla složena ze tří novel, tří příběhů. Autorka mě naprosto dostala! Dokázala napsat napínavý a lidský příběh a spojit hrdiny do jednoho románu. Knihu jsem si moc užila. Už jsem věděla do čeho jdu, protože jsem přečetla i dvě předešlé její knihy. Nezklamala mě. Těším se na další. Doporučuji. Opravdu a velmi. Pokud si předtím přečtěte A co láska? váš zážitek bude ještě silnější.

09.02.2021 5 z 5

Dokonalý život? Dokonalý život? Šárka Šišková

Román se mi líbil velmi. Byla jsem ráda, že jsem pro sebe konečně našla českou spisovatelku, která čtenáře nezaplavuje negací.
Já už totiž nechci číst o smůle a neštěstí a jen samých smutných a bezvýchodných věcech, kterých jsou knihy mnoha jiných autorek plné. Mám už jich prostě opravdu dost. Život sám je mnohdy složitý.
U knihy této autorky jsem mohla přemýšlet, nabízí pohled do skutečného života, bez trýznivých a smutných konců. Přitom to není žádné sladkobolné čtení nebo červená knihovna! Její postavy mi reálně ožily před očima. Tento román doporučuji.

09.02.2021 5 z 5