PetrVocílka PetrVocílka komentáře u knih

☰ menu

Přežít nebo zemřít: Manuál pro přežití ve zlých časech Přežít nebo zemřít: Manuál pro přežití ve zlých časech Aleš Přichystal

Ten kdo zná volební program SPD a Trikolóry tuto knihu číst nemusí, protože se nic nového nedozví. Některé pasáže se pro nabytí většího počtu vět opakují. Asi je autor placen od počtu písmenek. To platí i odkazech na web, kdo asi bude přepisovat dvojřádkový odkaz. Autor vychvaluje Švýcarsko, jak je vyspělé, že mají všichni doma střelnou zbraň a současně vychvaluje totalitní komunistický režim, že se běhalo po sídlištích s pytlíkama na rukou a nohou. Kdybychom neměli za sebou 40 let pod vládou komunistické strany, byli bychom mnohem blíže Švýcarsku.
Pro peppery prakticky nepoužitelné, vše podstatné se dá najít na webu ucelenější a přehlednější.
Autor nabádá k rasismu, ale nerozezná muslima od islámisty. Křesťané mají také kostlivce ve skříni, když vraždili jinověrce během křižáckých válek. Stačilo trochu vzdělání a lidé přestali věřit ve vraždy ve jménu Boha, snad to extrémistům také časem dojde, až se dostanou ke vzdělání. Do té doby lze studovat prepperskou literaturu, ale ne tenhle brak. Když se píše o přistání mimozemšťanů, je vhodné knihu zavřít.

31.10.2019 odpad!