Peťulka3 Peťulka3 komentáře u knih

Krvavé ostří Krvavé ostří Sarah J. Maas

Tuhle knihu jsem přečetla jako první ze série a rozhodně nelituju. Všechny povídky mě bavily a musím říct, že mě to hodně nalákalo na celou sérii, která mě teď čeká.

22.04.2024 5 z 5

Větrní jezdci Větrní jezdci P. C. Cast (p)

Tohle byla jízda. Já ty příběhy se zvířaty miluju, i když se vždycky bojím, aby se jim něco nestalo. Tohle spojení mezi lidmi a zvířaty mi přijde krásné. Těším se na další díl a doufám, že vše dobře dopadne.

25.03.2024 5 z 5

Země snů Země snů Nicholas Sparks

Celou dobu jsem čekala na tu chvíli, až se příběhy propojí, protože jsem si říkala, že k tomu prostě dojít musí. Tohle mě teda upřímně vůbec nenapadlo. Příběh to byl hezký, čtivý. Myslím,že si nezaslouží tak slabé hodnocení.

21.02.2024 5 z 5

Poslední lež Poslední lež Riley Sager (p)

Tak tohle! Tohle byla jízda. Jako absolutně mě nenapadlo,že by to mohlo dopadnout takhle. Koukala jsem jak péro z gauče. Doporučuju.

19.01.2024 5 z 5

Před námi Před námi Anna Todd

Taková třešnička na dortu na závěr

03.12.2023 5 z 5

Ztracená města Ztracená města Matthew Reilly

Zase parádní jízda od začátku až do konce. Ale ten konec... takhle to přece nemůže utnout! Jen doufám,že na další díl nebudeme čekat dalších 6 let. Měl by si pospíšit, když to takhle ukončil.

19.10.2023 5 z 5

Top Dog Top Dog Jens Lapidus

Rozhodně nejlepší ze série. Napínavé už od začátku a oceňuji i uzavření všech linek hlavních postav.

15.10.2023 5 z 5

Stockholm Delete Stockholm Delete Jens Lapidus

Na rozdíl od prvního dílu to bylo napínavé už od začátku. Těším se na finále.

07.10.2023 5 z 5

Ohňová země Ohňová země Pascal Engman

Řekla bych, že začátek další povedené série. Líbí se mi jak Vanessa, tak Nicolas.

02.09.2023 5 z 5

Na hraně Na hraně Danielle Girard

Tak druhá kniha mě přesvědčila o tom, že Kylie není taková, jak na mě působila na začátku první knihy. Velmi dibre se kniha četla. Doufám,že brzy bude další díl.

21.08.2023 5 z 5

Bílá tma Bílá tma Danielle Girard

Na začátku se mi detektiv opravdu nelíbil. Přišla mi povýšená, na všechny kouká z patra a chce mít vše hlavně rychle hotový, aby mohla dostat místo jinde. V závěru knihy už jsem z ní takový pocit neměla. Ale uvidíme v dalším díle.

16.08.2023 5 z 5

Klíč 17 Klíč 17 Marc Raabe

Super příběh. Napínavé,propletené. Troufám si říct, že to bude jedna z těch top sérií.

08.08.2023 5 z 5

Krvavý měsíc Krvavý měsíc Markus Lutteman

Knižní příběh postavený na reálných základech obchodu se zvířaty. Příběh se mi moc líbil,bylo to čtivé a napínavé. Taky jsem to přečetla za tři dny A musím říct,že Rob mi byl velmi sympatický. Na to,že je to rocková hvězda.

12.06.2023 5 z 5

Mé lži Mé lži Heather Gudenkauf

Asi tak čtyřikrát jsem měnila názor,kdo je vrah. Velmi povedené.

12.04.2023 5 z 5

Malá tajemství Malá tajemství Jennifer Hillier

Zase kniha, u které ke konci padala slova jako "cože?", o pár stránek později "no to si snad děláš srandu". Naprostá pecka to byla.

19.03.2023 5 z 5

Příliš mnoho Kateřin Příliš mnoho Kateřin John Green

Čtení, které neurazi, ani vyloženě nenadchne.

24.12.2022 4 z 5

Tři na cestě Tři na cestě David Nicholls

Trvalo mi delší dobu to přelouskat. Hlavně z důvodu toho, že tam není vyloženě napínavý děj, který vás nutí neustále číst a číst. Ale rozhodně bych za to knihu nehanila. Byl to příjemné čtení.

03.12.2022 4 z 5

Osudová zatáčka / Strážce / Odvaha uvěřit Osudová zatáčka / Strážce / Odvaha uvěřit Nicholas Sparks

Každý ten příběh maličko jiný, každý příběh naprosto skvělý. U Strážce jsem řvala jak želva. Super čtení.

05.11.2022 5 z 5

Svatba Svatba Nicholas Sparks

No to bylo zase něco! Super, super a super. A ten konec? Četla jsem ho v metru a myslím,že lidi si mysleli, že mi hráblo

16.10.2022 5 z 5

Gabrielův slib Gabrielův slib Sylvain Reynard

Musím souhlasit s komentářema ohledně chybějící akce. Fakt se tam nic moc neděje. Ale zase si nemyslím, že by to knihu nějak sráželo k zemi. Je to takový oddech. Člověk chce jen vědět, jak se mají a co dělají. Předpokládám, že bude další díl a tam ta akce přijde. A zároveň se teda moc těším na filmovou verzi.

28.08.2022 5 z 5