Peťulka3

Ten příběh je od dílu lepší a lepší. I když tohle měl být nejspíš poslední díl, líbí se mi jak si tam autorka nechala zadní vrátka. Věřim, že pokračování bude stejně dobré jako první tři díly, ne-li ještě lepší. :)

I když jsem nejdřív viděla film, tak se to četlo parádně a těšim se na další díly :)

Líbí se mi jak se autor na jednu stranu drží faktů a na druhou nechá volnou ruku svojí fantazii. Je to moc dobré čtení :)

Brečela jsem jak želva,ale jinak to skončit prostě nemohlo :)

Jedna z nejnapínavějších knížek co jsem kdy četla. :)

Super jako vždycky a konec naprosto parádní :) Těšim se na další díl ;)

Parádní knížka, ve které se člověk dozví jak začínala Pražská zoo :)

I když jsem viděla film a věděla jsem jak první knížka dopadne, stejně jsem to zhltla na jeden zátah. Super :)

Hodně podobné jako Padesát odstínů šedi. Kdo to četl, najde tam skoro až stejné věci,ale příběh mě tady zaujal asi víc. Těšim se na další díl :)

Film se viděla už dávno a musím uznat, že i tak mě kniha nadchla. Krásný příběh, bohužel s ne moc dobrým koncem.

Výborné čtení, rozhodně půjdu i do dalších knih od této autorky :) Jen si budu muset počkat až u nás vyjdou :)

Úplně jiný typ příběhu, než jsem dosud četla. Bylo to promyšlené, mělo to nápad a mělo to spád . Na závěr se z toho stal ucelený celek, který dal knize ten správný šmrnc. Určitě přečtu i další knihy od tohoto autora :)