postrach | Komentáře u knih | Databáze knih

postrach postrach komentáře u knih

Zabít Alexe Crosse Zabít Alexe Crosse James Patterson

Kniha je o politice.stále aktuálním tématu.Náboženský fanatici,unesou prezidentovi děti.Alex se vrací do minulosti.Vzpomíná na psychopatického únosce a vraha.Krátké kapitoly,lehce čtivá kniha.Tak se jeví prvních100 stran,které jsem přečetla najedenkrát.Tato kniha,se mi jeví,jako zatím nejslabší a nejhorší,z celé série.Autor nemůže mít všechny knihy nej...,když jich napíše tolik.Alexe dostihne minulost-zase.Pomsta!Někdo se ho pokusí zabít.Cekala jsem víc....

14.08.2017 4 z 5

Tajemství domu Bordenů Tajemství domu Bordenů Evan Hunter (p)

Hystorický román ve stylu Jane Austenové,Agathy CHristie.....Tak začíná kniha.Prokousat se začátkem, je těžké,stejně,jako prokázat vinu a zjistit,kde je pravda.Začátek mě nechytá,není to můj styl .Zajímá mě příběh vražedkyně a kauza.Od tohoto autora se mi nejvíc líbí detektivky,které autor píše pod pseudonymem Ed Mcbain-série 87.revír.Na 70 straně,jsem skončila a knihu na neurčito odkládám.Nevím,jestli se k ní vrátím.

09.08.2017 3 z 5

Provinilé manželky Provinilé manželky James Patterson

Čtyři kamarádky si vyrazí užít si,Myslí si,že si užívají svobody bez manželů.Mýlí se.Baví se, užívají svobody....Všechno je pryč a aktérkám se hroutí život.Ocitají se ve vězení a musí bojovat za pravdu a o život.Kniha začne vyprávěním jedné z nich,za mřížemi.Pokračuje tím,jak to všechno začalo.Seznámení se ženami,jejich manželi...Vypráví o Monte Carlu-před 13 měsíci.Jedná se o spiknutí.O tom je děj,celé knihy.

29.07.2017 4 z 5

Alice v říši divů (a taky před zrcadlem) Alice v říši divů (a taky před zrcadlem) Sarai Walker

Hlavní hrdinka velmi barvitě líčí svůj život.Bojuje se svou váhou,sebeúctou,předsudky....Knihu jsem četla s chutí,

14.03.2017

První musí zemřít První musí zemřít James Patterson

Jedná se o první díl,této série,jejíž hlavní hrdinkou je žena.Celá série ,je stejně dobrá,jako ta,s hlavním hrdinou Alexem Crossem,stejně napínavá,jen odlehčenější.

15.02.2017

Chuť do života - rady a recepty, abyste nezabili sebe ani ostatní Chuť do života - rady a recepty, abyste nezabili sebe ani ostatní Halina Pawlowská

Oddechovka na jedno odpoledne.Halina Pawlowská,patří k ženám,které umí vyprávět a psát,tak,aby zaujaly.Vždy se u jejich knih pobavím i zasměju.

13.02.2017

Výstraha Výstraha James Patterson

Kniha připomíná román-příběh jedné rodiny.Ze začátku,to na napínavý děj nevypadá.Nechám se překvapit.

15.10.2016

Můj nejhorší školní rok Můj nejhorší školní rok James Patterson

I když je tato kniha urcena dětem.moc se mi líbí,jak je napsaná.Deníky malého poseroutky a Deníček šílený holky,jsou rovněž skvělé.Autor a jeho spoluautoři,umí psát a zaujmout.

30.09.2016

Deník Deník James Patterson

Skvěle napsaná kniha,která zaujme poutavým příběhem.Čte se tak skvěle,že jsem ji celou přečetla, za jedno odpoledne.

15.09.2016

Moucha Moucha Patricia Cornwell

V této knize,se opět setkáme s vlkodlakem-psychopatickým vrahem.

15.09.2016

Kniha mrtvých Kniha mrtvých Patricia Cornwell

Tato autorka,se stala mou oblíbenou.Kniha mě zaujala natolik,že jsem přečetla polovinu,na jeden zátah.

13.08.2016 5 z 5

Muž na dně Muž na dně Iva Procházková

Kniha se mi líbý.To jsem v polovině.

18.02.2016

Zrozená z ledu Zrozená z ledu Nora Roberts

JSEM TEPRVE NA ZAČÁTKU.JSEM ZVĚDAVÁ,JAK SE BUDE DĚJ VYVÍJET.

31.10.2015