Ppeetula

Po dlouhé době knížka, která mě opravdu uchvátila :) Strašně se mi líbilo, že jsou tam texty "jejich" písní a dává to příběhu něco navíc. Ono vůbec těch věcí co je na knížce pozitivních je mnoho, od postav až po úplný konec knihy. Za mě je i těch 5 hvězd málo :)

O knížce jsem věděla ještě než byla k prodeji, ale popravdě podle anotace a obalu knížky se mi do ni moc nechtělo. A přesto všechno jsem se do ni pustila a nakonec se nemohla odtrhnout. Za sebe ji nemohu vytknout vůbec nic. Líbilo se mi jak je psaná, postavy mi byly sympatické a příběh byl prostě parádní. Konečně to nebyla knížka kde se na sebe hlavní postavy vrhnou po pěti stránkách a pak je to stále dokola. Jsem ráda, že jsem si ji přečetla, protože teďka patří mezi mé nejoblibenější knihy :)

Nebylo to nějak moc náročné čtení, ale příběh byl zajímavý a líbil se mi. Přečetla jsem ji rychle, protože mě děj pohltil a měla jsem problém si dát od čtení pauzu :) Takže za mě doporučuji :)

Účel tato kniha splnila, protože jsem se zasmála. A bylo to nenáročné - odpočinkové čtení, které jsem chtěla :) Autorky, které nezklamou :)

Knížka se mi líbila. Sice je opravdu kraťoučká, ale taková fajn oddychovka u které se opravdu nemusí myslet :)

Už obal knihy mě hodně lákal k přečtění a nelituji... pěkný příběh, který jsem přečetla jedním dechem :)

Nebylo to špatné, ale často jsem knížku odkládala. Nedokázala jsem se do toho jak se patří začíst... Sice byla docela fajn, ale už se k ní nejspíš nevrátím :)