ppetaa27 ppetaa27 komentáře u knih

Robinson Crusoe Robinson Crusoe Daniel Defoe

Jedna z knih povinne cetby, ktera me vazne bavila. Uz se tesim, az bude syn vetsi, abych mu ji mohla cist. Super. Doporucuju :)

12.03.2016 5 z 5

Porodní bába z Benátek Porodní bába z Benátek Roberta Rich

Libila se. I kdyz jsem cekala vic porodu, tak knizka nezklamala. Zajimavy dej, ktery nuti cist porad dal.

07.03.2016 4 z 5

Jana Eyrová Jana Eyrová Charlotte Brontë

Krása. Miluju anglickou historii a knihy z jejiho prostredi. Je to nadcasova knizka, ktera uchvati kazdeho. I film je dobre zpracovany, i kdyz o dost zkraceny. Rozhodne doporucuju. Jedna z mych nejoblibenejsich.

05.03.2016

Sny v okovech Sny v okovech Jozef Leikert

Přesně tak, taky jsem četla hodně podobných knížek a tahle zatím nejlíp popisuje tu dobu a prostředí. Podle mne by si tuto knížku měl přečíst každý, aby aspoň z poloviny věděl, co se dělo a vážil si toho, co má dnes.

04.03.2016 5 z 5

Kladivo na čarodějnice Kladivo na čarodějnice Václav Kaplický

Kniha,která opravdu patří k maturitě. Jedna z mála, která se mi vážně líbila. Protože českým spisovatelům moc neholduji, tak za tuhle dávám palec nahoru :)

Podivné město Podivné město Ransom Riggs

Super. Jsem nadšená. Vůbec mi to nepřijde jako čtení jen pro děti a mládež.

03.03.2016 4 z 5

Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Dominik Landsman

Taková oddechovka. Asi jsem od ní čekala víc. Občas jsem se zasmála, ale do dvojky asi nejdu.

03.03.2016 3 z 5

Deník Bridget Jonesové Deník Bridget Jonesové Helen Fielding

Knížka mojí puberty. Líbila se mi a klidně si ji přečtu i teď.

Obyvatel Obyvatel Francis Cottam

Přečetla jsem ji za jeden den. Hodně čtivá a zajímavý příběh.

Biomanželka Biomanželka Michal Viewegh

První knížka, kterou jsem četla od Viewegha a taky poslední. Jen jsem se utvrdila v tom, proč Viewegha nečíst. Můj názor.Asi nechápu jeho humor.

03.03.2016 1 z 5

Panenka Panenka Mo Hayder

Líbila se. Chvílemi jsem se i bála. Zajímavý příběh, který na konci překvapil.

03.03.2016 4 z 5

Dáma s kaméliami Dáma s kaméliami Alexandre Dumas, ml.

Jako všech knih k maturitě jsem se jí bála, že to bude nuda, ale vyklubal se z ní krásmý příběh,který si ráda přečtu znova :)

Modré nebe Modré nebe Catherine Anderson

krásný příběh :) často takovéto romány nečtu, ale jako takové odreagování super :)