prcek19
![Každá ráda kamaráda Každá ráda kamaráda](https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484769/kazda-rada-kamarada-hFR-484769.png?v=1644487600)
Příjemná oddechovka od mé oblíbené autorky..Joshovi a Hazel sem moc fandila..i když je konec dopředu znám, tak si tyto knihy užívám
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Láska mého života Láska mého života](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445397/laska-meho-zivota-S6m-445397.png?v=1594656415)
Velmi zajímavý příběh..knihu sem si brala jako oddechovku, což skvěle splnila..autorky styl psaní mi vyhovuje..tak nějak si říkám, že toto byl příběh ze života..věřím, že se takoví lidé potkávají..společenské postavení nebo rodina jim brání ve šťastném životě s někým z "nižší třídy"..moc se mi líbilo, že Raven na jejich rodinu nezanevřela a zůstala s nimi..no a ten happyend..na ten všechny čekáme
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Doufat znovu Doufat znovu](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445257/doufat-znovu-Uhd-445257.jpg?v=1594380638)
Tak dlouho sem čekala na tento díl, mám ho přečtený za jeden den a musím zase čekat na 5.díl..opravdu autorku obdivuji, za to, co ve svém věku napíše, protože sem skoro stejně stará a nedokážu si představit, že bych napsala 4 tak skvělé knihy, které sem nerada odkládala..doufám, že ji to psaní půjde dál tak dobře jako teď..jinak ještě něco k tomuto dílu..věřím, že s tímto problémem, který měli Everly a Nolan (studentka a učitel), se zabývá docela dost lidí, i když oni dva měli ještě něco navíc a to duchy z minulosti..ač se mi chování hlavních hrdinů nelíbilo, protože problémy neřešili, jen se za ně schovávali, sem nakonec ráda, že sme se zase dočkali happyendu, na který všichni čekáme
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Jet Jet](https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420682/jet-6CN-420682.jpg?v=1571945545)
Už jen při čtení této série bych klidně takové chlapy ve svém okolí brala :-D i když teda radši bez toho laku na nehty, to není nic pro mě :-D i když takovýchto knih je docela hodně, tak tato mě bavila stejně jako předchozí díl..líbilo se mi, jak mezi Jetem a Ayden postupně rostlo napětí..bylo jasné, jak to skončí, ale i tak sem stránky hltala a bylo mi líto, že už je konec..těším se na další pokračování
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155109/nez-jsem-te-poznala-Gq9-155109.jpeg?v=1507958865)
I když sem viděla dříve film, než sem si přečetla knihu, tak kniha je jednoznačně lepší..dlouho sem knihu odkládala, tak sem ráda, že sem se konečně odhodlala a určitě ji doporučuji
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Vypravěčka Vypravěčka](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218323/vypravecka-Yk9-218323.jpg?v=1432316626)
Kniha, kterou sem dlouho odkládala kvůli novějším knihám a teď se k ní konečně dostala..určitě doporučuji..není to moje první kniha od autorky a určitě nebude ani poslední, protože rozhodně psát umí..je pravda, že tento příběh mě hodně zaujal až ve chvíli, kdy ho začala vyprávět Minka..při vyprávění toho, co zažila mi běhal mráz po zádech
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Gentleman devět Gentleman devět](https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413423/gentleman-devet-dZK-413423.jpg?v=1560496852)
Po dlouhé době opravdu dobrá knížka, až mě překvapuje to nízké číslo, protože za mě fakt paráda..moc se mi líbilo, jak autorka pojala děj..není to moje první kniha od této autorky, ale rozhodně se řadí za druhé místo za Milovany nevlastny brat
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska](https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413461/vicious-divoka-laska-VhQ-413461.png?v=1563921989)
Ze začátku sem se nemohla vůbec začíst, což mě dost překvapilo po skvělé povídce Defy, protože sem se nemohla dočkat pokračování..Vicious byl opravdu hajzl, ale divme se po tom všem, čím si musel projít..byla sem ráda, že se Emilia jen tak nedala, i když ke konci už sem si říkala, ať Vica netrápí a odpustí mu..ale i tak se moc těším na další díly
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Barva půlnoci Barva půlnoci](https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397188/barva-pulnoci-Elf-397188.jpg?v=1544792171)
Jelikož mě zaujalo, o co v této knize půjde, tak sem neváhala a koupila si ji v papírové podobě a nelituji..je to kniha, ke které se určitě někdy vrátím..příjemná oddechovka..sice těch knih na téma zpěvák a asistentka už je více, ale musím říct, že tato mě bavila nejvíce..určitě doporučuji a doufám, že se od autorky dočkáme dalších knih
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401646/smrtici-tajnosti-43N-401646.jpg?v=1551883066)
Věděla sem proč knihu pořád odkládám..teď už mám přečteno a sem celá nedočkavá, jestli se dočkáme dalšího dílu..jako vždy mě pan Bryndza nezklamal..i když sem si asi od půlky knihy říkala, že tuším, kdo je vrah, tak tentokrát sem se nechala napálit a nakonec to byl někdo jiný..jen mě mrzí, jakým stylem se rozvíjí vztah mezi Erikou a Petersonem, opravdu sem doufala, že ti dva se k sobě vrátí
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Osm Osm](https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/331871/osm-Was-331871.jpeg?v=1604165768)
Od této autorky sem četla Bábovky a po knize sem se zařekla, že další knihy číst nebudu..až před pár dny mi donesla kolegyně tuto knihu a říkala mi, že je lepší než Bábovky, tak sem si říkala, že ji dám šanci..rozhodně lepší byla, ale i tak to není nic pro mě a tentokrát už opravdu další knihy od autorky číst nebudu a titul detektivky..to rozhodně ne
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Divočina Divočina](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/236083/divocina-zxc-236083.jpg?v=1450723292)
Klobouk dolů přede všema, kteří takovou Divočinu absolvují..já pokud bych se k něčemu takovému odhodlala, tak bych po pár dnech s brekem odjela domů
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Pomsta Pomsta](https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/338252/pomsta-yqO-338252.png?v=1641289546)
Tak tohle se Sandře povedlo..od začátku do konce mě držela v napětí, kdo je vlastně vrah..konec mě opravdu překvapil, vůbec sem ho nečekala..knihu doporučuji
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Začít znovu Začít znovu](https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354196/zacit-znovu-zWp-354196.png?v=1554727350)
U mě má autorka plusovém body už jen za to, že sem nemusela ve většině části knihy číst jen o sexu :-D naopak na to kolik má kniha stránek se četla příjemně a hlavně rychle..bavila mě od začátku do konce a moc se těším na další knihu, jak autorka odkryla na konci této knihy
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Milá Bridget, chci tě Milá Bridget, chci tě](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380633/mila-bridget-chci-te-djk-380633.jpg?v=1532624940)
Po dlouhé době kniha, která mě bavila od začátku do konce..až mi bylo líto, že už kniha končí :-D
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Tři přání Tři přání](https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/299069/tri-prani-xj8-299069.jpg?v=1474034171)
Dávala sem si pár dní na rozmyšlenou, než napíšu hodnocení, ale musím říct, že knihu vidím stále stejně jako ihned po přečtení..pořád nějak nedokážu pochopit důvod, proč takovou knihu napsat, nevidím v ní žádný děj..dobře je to o trojčatech, ale autorka skáče od první k druhé a hned ke třetí a chvílemi sem se v tom ztrácela..od této autorky sem přečetla již dvě knihy a obě se mi moc líbily, ale tuto sem měla problém vůbec dočíst a za mě teda nic k čemu bych se ještě někdy vracela
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Nejdelší jízda Nejdelší jízda](https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/191949/nejdelsi-jizda-Ka0-191949.jpg?v=1401819512)
Jako první sem viděla film, proto sem se docela dlouho odhodlávala knihu přečíst, ale sem za to ráda a hlavně sem momentálně ráda, že kniha a film sou většinou jiné..dost věcí se lišilo a tím pádem mě kniha bavila od začátku do konce..stoprocentně byla lepší kniha než film..teď se těším na další knihy od autora, které si chci přečíst :-)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Do posledního dechu Do posledního dechu](https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/371299/do-posledniho-dechu-Wxx-371299.jpg?v=1521631796)
Pro mě zatím nejlepší díl celé série. Bavilo mě to od začátku až do konce, dokonce mě mrzelo, že to už končí. Těším se na další pokračování a obdivuju Roberta, kde bere pořád inspiraci.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Papírová princezna Papírová princezna](https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324266/papirova-princezna-k1h-324266.jpg?v=1494537570)
Další přečtená knížka od této autorky a opět mě nezklamala. Hned jdu číst další díl.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Hledání podmanivé krásy Hledání podmanivé krásy](https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/305885/hledani-podmanive-krasy-Nzk-305885.jpg?v=1473858902)
Musím říct, že tohle byl nejlepší díl z celé série. Měla jsem ji rychle přečtenou a skvěle jsem se u ní bavila.