preny komentáře u knih
Skvělá kniha,čtivá,napínavá... Kniha mě
vtáhla do děje,měla jsem pocit,že pluji na lodi a vše prožívám spolu s Poppy...
Kniha nebyla špatná ale čekala jsem víc, postrádala náboj, který měla série Božský. Příběh vypadal slibně, i když chování Mel mi lezlo občas krkem. Chtěla bych mít takové přátelé, rozhodně bych se s nimi nenudila ????
Když jsem četla knihu poprvé, tak jsem jí hltala. Nyní jsem začala číst celou sérii znovu a tento díl mi přijde nejslabší, do čtení jsem se nutila a chvílemi se nudila. Ale Jace, Clary a ostatní miluju, takže hurá na další díl.
Toto byla má první kniha od autorky. Začátek knihy mě moc nebavil, ale pak jsem se začetla a kniha mě opravdu bavila. Škoda, že konec nastal příliš brzy, zhltla jsem jí rychle.
Nádhera, překrásný a strhující příběh plný napětí, vzdoru a lásky.
Jedna z mých nejoblíbenějších knih. Po delší době jsem se k ní opět vrátila a musím říct, že mě mrzí že jsem jí tak rychle zhltla. Fallon jsem měla moc ráda, tvrdohlavá, vášnivá, hrdá a bojovná hrdinka, žádná domácí puťka, co čeká, co se stane. Alarik skvělý rytíř, o kterém sní snad každá žena. Ta chemie mezi nimi mě opravdu bavila, autorka ví, jak upoutat. A trocha historie mi nevadila.
Pohádka pro dospělé,četlo se to samo a za jedno odpoledne přečteno.
Super oddechovka,i bych řekla,že to může být ze života... Kniha se dobře četla,můžu jen doporučit.
Skvělá oddechovka,docela jsem se u ní i nasmála,ale toho sexu tam byla až až...
Moc pěkný příběh, skvělé jsem se bavila, jen mě mrzí, že o Eleonore a Nickovi tam nebylo víc.
Super příběh, hltala jsem stránku po stránce. Možná je jen škoda toho uspěchaného konce.
Tak jsem se pustila opět do nástrojů smrti a musím říct, to je jízda. Tento díl jsem zhltla během pár dní, a to při chození do práce a péče o synka není zrovna jednoduchá věc, ale po chvílích volna jsem hltala stránku za stránkou. Miluju Clary, to jak dokáže Jace usadit a neslintat kvůli němu jako většina "lidí" kolem něj a Jace za jeho drzost a sarkasmus. Luka, ten je prostě skvělý, věrný, milující a navíc vůdce smečky. Takže hurá na druhý díl.
Krásný závěr trilogie,povedený příběh plný romantiky,děje i napětí.
Nádhera, tuto knihu prostě miluju. Výborná chemie mezi hlavními postavami zasazená do pěkného příběhu, kterému nechybí vůbec nic,všeho tam je dostatek. A navíc znovu potkáváme Jestřába a jeho ženu.
No,po knize jsem sáhla po letech a musím říct,že do čtení jsem se dost nutila,přespříliš války a romance poskrovnu,chemie mezi hlavními postavami skvělá,ale převládaly hlavně války.
Nádhera, opravdu pěkná kniha, skvělé se četla, příběh byl napínavý, děj skvělý, už se těším, až se vrhnu na další knihy od autorky.
Nemohu se dočkat třetího dílu,poutavé,napínavé,smutné i vtipné,prostě bomba. Od této autorky se nedá čekat nic jiného.
Kniha mě hodně překvapila,tohle jsem opravdu nečekala,bylo to chytlavé a za den a kousek přečteno.