preny preny komentáře u knih

Trochu jiná slečna Bridgertonová Trochu jiná slečna Bridgertonová Julia Quinn

Skvělá kniha,čtivá,napínavá... Kniha mě
vtáhla do děje,měla jsem pocit,že pluji na lodi a vše prožívám spolu s Poppy...

24.03.2022 5 z 5

Falešná manželka Falešná manželka Julia Quinn

Nádhera,odpočinková romance.

31.12.2021 4 z 5

Moje nejoblíbenější jednorázovka Moje nejoblíbenější jednorázovka Christina Lauren

Kniha nebyla špatná ale čekala jsem víc, postrádala náboj, který měla série Božský. Příběh vypadal slibně, i když chování Mel mi lezlo občas krkem. Chtěla bych mít takové přátelé, rozhodně bych se s nimi nenudila ????

09.01.2021 3 z 5

Město padlých andělů Město padlých andělů Cassandra Clare (p)

Když jsem četla knihu poprvé, tak jsem jí hltala. Nyní jsem začala číst celou sérii znovu a tento díl mi přijde nejslabší, do čtení jsem se nutila a chvílemi se nudila. Ale Jace, Clary a ostatní miluju, takže hurá na další díl.

21.11.2020 5 z 5

Peklo a ráj Peklo a ráj Shannon Drake (p)

Toto byla má první kniha od autorky. Začátek knihy mě moc nebavil, ale pak jsem se začetla a kniha mě opravdu bavila. Škoda, že konec nastal příliš brzy, zhltla jsem jí rychle.

28.08.2020 4 z 5

Rytíř ohně Rytíř ohně Shannon Drake (p)

Nádhera, překrásný a strhující příběh plný napětí, vzdoru a lásky.

26.08.2020 5 z 5

Princezna ohně Princezna ohně Shannon Drake (p)

Jedna z mých nejoblíbenějších knih. Po delší době jsem se k ní opět vrátila a musím říct, že mě mrzí že jsem jí tak rychle zhltla. Fallon jsem měla moc ráda, tvrdohlavá, vášnivá, hrdá a bojovná hrdinka, žádná domácí puťka, co čeká, co se stane. Alarik skvělý rytíř, o kterém sní snad každá žena. Ta chemie mezi nimi mě opravdu bavila, autorka ví, jak upoutat. A trocha historie mi nevadila.

23.08.2020 5 z 5

Dej mi Království Dej mi Království Marcy Jell

Pohádka pro dospělé,četlo se to samo a za jedno odpoledne přečteno.

28.07.2023 4 z 5

Každá ráda kamaráda Každá ráda kamaráda Christina Lauren

Super oddechovka,i bych řekla,že to může být ze života... Kniha se dobře četla,můžu jen doporučit.

20.03.2022 4 z 5

Jednou za život Jednou za život T. L. Swan

Skvělá oddechovka,docela jsem se u ní i nasmála,ale toho sexu tam byla až až...

26.02.2022 3 z 5

Mstitel Mstitel Jude Deveraux (p)

Moc pěkný příběh, skvělé jsem se bavila, jen mě mrzí, že o Eleonore a Nickovi tam nebylo víc.

06.06.2021

Mister Mister E. L. James (p)

Super příběh, hltala jsem stránku po stránce. Možná je jen škoda toho uspěchaného konce.

14.03.2021 3 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Tak jsem se pustila opět do nástrojů smrti a musím říct, to je jízda. Tento díl jsem zhltla během pár dní, a to při chození do práce a péče o synka není zrovna jednoduchá věc, ale po chvílích volna jsem hltala stránku za stránkou. Miluju Clary, to jak dokáže Jace usadit a neslintat kvůli němu jako většina "lidí" kolem něj a Jace za jeho drzost a sarkasmus. Luka, ten je prostě skvělý, věrný, milující a navíc vůdce smečky. Takže hurá na druhý díl.

30.10.2020 5 z 5

Na křídlech touhy Na křídlech touhy Shannon Drake (p)

Krásný závěr trilogie,povedený příběh plný romantiky,děje i napětí.

03.12.2019 5 z 5

Sladká jako hřích Sladká jako hřích Shannon Drake (p)

Nádhera, tuto knihu prostě miluju. Výborná chemie mezi hlavními postavami zasazená do pěkného příběhu, kterému nechybí vůbec nic,všeho tam je dostatek. A navíc znovu potkáváme Jestřába a jeho ženu.

06.11.2019 5 z 5

Nečekaná láska Nečekaná láska Julia Quinn

Super oddechovka,přečteno za den. Už se těším na další díl

16.05.2022

Šťastné zítřky Šťastné zítřky Shannon Drake (p)

No,po knize jsem sáhla po letech a musím říct,že do čtení jsem se dost nutila,přespříliš války a romance poskrovnu,chemie mezi hlavními postavami skvělá,ale převládaly hlavně války.

17.10.2021 2 z 5

Neodolatelný ničema Neodolatelný ničema Valerie Bowman

Nádhera, opravdu pěkná kniha, skvělé se četla, příběh byl napínavý, děj skvělý, už se těším, až se vrhnu na další knihy od autorky.

01.01.2021 5 z 5

Pán stínů Pán stínů Cassandra Clare (p)

Nemohu se dočkat třetího dílu,poutavé,napínavé,smutné i vtipné,prostě bomba. Od této autorky se nedá čekat nic jiného.

29.05.2018 5 z 5

Láska na hraně Láska na hraně Penelope Douglas

Kniha mě hodně překvapila,tohle jsem opravdu nečekala,bylo to chytlavé a za den a kousek přečteno.

26.12.2023 3 z 5