puplik puplik komentáře u knih

Rákosníček a počasí Rákosníček a počasí Jaromír Kincl

Pěkná kniha pro malé čtenáře a pro ty starší,kteří se chtějí alespoň na chvíli vrátit do dětských let.

Rákosníček a rybník Rákosníček a rybník Zdeněk Smetana

Krásný večerníček a i kniha určitě malé potěší a zaujme

29.08.2013 4 z 5

Pohádky z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky Pohádky z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky Václav Čtvrtek (p)

Myslím,že jedna ze základních knížek pro děti.

Příhody včelích medvídků Příhody včelích medvídků Jiří Kahoun

Večerníček má sice také své kouzlo,ale i kniha potěší.

České pověsti pro malé děti České pověsti pro malé děti Martina Drijverová

Myslím,že každé malé dítě by mělo znát staré české pověsti. Čtení těch od Jiráska by ovšem bylo pro malé velmi nudné a tak zde mohou naleznout kratší a poutavější verze.

Učebnice šachu pro samouky Učebnice šachu pro samouky Karel Pliska

Ideální kniha pro všechny začátečníky,kteří mají zájem o tuto nádhernou hru.

29.08.2013 5 z 5

Přívlač Přívlač Tomáš Kepr

Základní popis lovu ryb přívlačí. Dozvíte se,že lze lovit přívlačí i netradiční druhy ryb.

28.08.2013 4 z 5

Lov kaprů na českých vodách Lov kaprů na českých vodách Michal Kučera

Kniha je ideální pro všechny milovníky kaprařiny,kteří ještě nepropadli lovu boilies.a zajímají je i jiné alternativy lovu.

28.08.2013 5 z 5

Lov dravých ryb na jezerech a přehradách Lov dravých ryb na jezerech a přehradách Peter Kirkby

Pěkná publikace. Doporučuji všem,kteří mají zájem o lov dravců.

28.08.2013 4 z 5

Štika - královna českých vod Štika - královna českých vod Václav Fikar

Kdo se chce dovědět něco více o lovu této nádherné ryby ať si koupí právě tuto publikaci. Jeho otázky budou zodpovězeny.

28.08.2013 5 z 5

Přívlač na mimopstruhových vodách Přívlač na mimopstruhových vodách Václav Fikar

Pro začínající i pokročilé rybáře,které zajímá přívlač je tato kniha jednou ze základů a neměla by chybět v knihovně žádného dobrého rybáře.

Kapři Kapři Andreas Janitzki

Výborná publikace pro všechny začínající i pokročilé kapraře. Vše co potřebujete vědět o lovu této krásné ryby naleznete právě zde.

Lovíme štiky Lovíme štiky Georg Duwe

Kniha krásně popisuje techniky lovu této nádherné ryby. Vřele doporučuji všem začínajícím i pokročilým rybářům