radka.csemi komentáře u knih
Super kniha, velmi dobre se cetla, libily se mi technicke pasaze propojene s popisem problemu nevybourene divky zasazene do mesta na Mesici, tesim se na dalsi knihy od A. Weira
Skvělé čtení, u celé knihy jsem se bavila a vůbec mě nenudila i přes různé technologické popisy
Kniha mě moc bavila a to detektivky jsem nikdy nečetla. Do čtení jsem se pustila po shlédnutí filmu Sněhulák, který mě zaujal natolik, že jsem si řekla, že bych si o Harrym přečetla víc knih. Začala jsem jeho první a chci se držet číslování a díly nepřeskakovat. Ze začátku chvíli trvalo než se děj trochu rozjel a já se do něj vžila, ale nakonec byla kniha do konce napínaváa skvělá. Těším se na další.
knihu jsem četla několik měsíců, dle popisu jsem se na ni těšila, ale dost mě nudila, vůbec mě nelákala ke čtení a konec byl předvídatelný a nudný, téma zajímavé ale mělo být lépe zpracované, nechápu jak se mohla dostat mezi bestsellery
Celá série se naprosto skvěle čte. Po kompletu Silo zatím má nejoblíbenější série s postapokalyptickým tématem.
skvělý další vesmírný příběh a propojení s hrdiny z prvního, četlo se mi jedním dechem, už se moc těším se na třetí díl
Pokud vezmu jen jako přepracování Macbetha pak je to skvělé. Bez přihlédnutí k novému pojetí příběhu Macbetha, tak je to kniha hůř čitelná, hodně temná a depresivní.
Četla se dobře i když jsem čekala asi víc napětí a vzrušení. Ale to mě určitě potká v dalších knihách HH.