rafan65 rafan65 komentáře u knih

Zvony starého opatství Zvony starého opatství Irene von Velden

Opět romantický příběh, horor se nekonal. Docela nechápu proč je tento sešit uváděn jako hororový román.

26.12.2020 3 z 5

Posedlý z hradu Eiseneck Posedlý z hradu Eiseneck Barbara Baldwyn

No nevím co k tomu napsat. Tento příběh mě připadá jako takový dívčí román a určitě to není hororový příběh. Čekal jsem úplně něco jiného ale přečíst se to dalo. Snad příští sešit bude trochu lepší.

20.12.2020 3 z 5

Zločin na golfu Zločin na golfu Jaroslav Kuťák

Dobrá detektivka slušný děj.Pan Kuťák má opravdu pěkné detektivky z golfového prostředí.

30.07.2019 4 z 5

Hvězda vábí smrt Hvězda vábí smrt Jan Bauer

Moc pěkná detektivka slušná zápletka.

06.07.2019 4 z 5

Krátké setkání, s vraždou Krátké setkání, s vraždou Josef Škvorecký

Pěkná kniha moc dobře se čte a má spad. Detektivka která má perfektní děj. Doporučuji

09.06.2019 4 z 5

Znamení lyry Znamení lyry Václav Erben

Pan Erben je klasa

17.05.2019 5 z 5

Sestřenice Edita Sestřenice Edita Zbigniew Safjan

Znovu super čtení.

28.10.2021 5 z 5

Křik démona Křik démona Jason Dark (p)

Zase jsem docela spokojený příběh který autor nabízí se četl pěkně. Celkem napínavý děj se odehrává na rovině démonů a docela poutavě vypráví příběh který má náboj a akci.

17.10.2021 4 z 5

Márnice hraběnky L. Márnice hraběnky L. Jason Dark (p)

Příběh který je plný duchů a upírů, docela mazec který se pěkně četl.

30.09.2021 4 z 5

Záhadný zámek Záhadný zámek Helga Torsten

Docela čtivý napínavý příběh až do konce. Trochu horor z trochou romantiky.

29.12.2020 4 z 5

Pil krev svých obětí Pil krev svých obětí Gordon Walby

Pil krev svých obětí je pohádka z nádechem hororu. Číst se to dalo ale četl jsem lepší.

11.12.2020 4 z 5

Ještě než spatří Ještě než spatří Blake Pierce

Další super příběh Mackenzie White která tentokrát řeší případy vražd podomních prodejců. Jako agentka FBI ve výcviku se pokouší prorazit v akademii a dopadnout masového vraha. Temný psychologický thriller plný napětí a parádně se čte.

06.12.2020 5 z 5

Rosita de Rodriganda Rosita de Rodriganda Karl May

Děj prvního dílu knihy z cyklu Tajemství starého rodu mě opravdu zaujal. Jde o nenáročné čtení ale příběh je pěkný. Těším se na další díl.

16.10.2020 5 z 5

Smrt Šípkové Růženky Smrt Šípkové Růženky Rudolf Ströbinger

Pěkná kniha dobře se četla jsem spokojen. Od tohoto autora jsem četl dvě knihy a obě bili čtivé.

26.07.2020 4 z 5

Četnické humoresky 1 Četnické humoresky 1 Jan Cézar

Seriál super kniha docela velká nuda hned mě odradila od dalších dílů.

12.06.2020 1 z 5

Dcera atraktivního nebožtíka Dcera atraktivního nebožtíka Inna Rottová - Mirovská

Pohodové čtení slušné dva příběhy které nejsou žádná napínavá pecka ale dají se číst.

23.05.2020 4 z 5

Jedna mrtvola navíc Jedna mrtvola navíc Milan Růžička

Pěkná kniha děj se prolíná ve dvojích časových horizontech navazujících na sebe a je přehledný.

20.04.2020 4 z 5

Starožitná smrt Starožitná smrt Stanislav Češka

Moc pěkná kniha bezvadně se čte,děj člověka vtáhne a nepustí dokud knihu nedočte.

13.02.2020 5 z 5

Smrt pod sedmým grýnem Smrt pod sedmým grýnem Jaroslav Kuťák

Slušná detektivka ale četl jsem mnohem lepší.

06.02.2020 3 z 5

Vražda pro zlatého muže Vražda pro zlatého muže Václav Erben

Opět super kniha ale od pana Erbena jsem nic jiného nečekal.

27.12.2019 5 z 5