rafan65 komentáře u knih
Opět romantický příběh, horor se nekonal. Docela nechápu proč je tento sešit uváděn jako hororový román.
No nevím co k tomu napsat. Tento příběh mě připadá jako takový dívčí román a určitě to není hororový příběh. Čekal jsem úplně něco jiného ale přečíst se to dalo. Snad příští sešit bude trochu lepší.
Dobrá detektivka slušný děj.Pan Kuťák má opravdu pěkné detektivky z golfového prostředí.
Pěkná kniha moc dobře se čte a má spad. Detektivka která má perfektní děj. Doporučuji
Zase jsem docela spokojený příběh který autor nabízí se četl pěkně. Celkem napínavý děj se odehrává na rovině démonů a docela poutavě vypráví příběh který má náboj a akci.
Příběh který je plný duchů a upírů, docela mazec který se pěkně četl.
Docela čtivý napínavý příběh až do konce. Trochu horor z trochou romantiky.
Pil krev svých obětí je pohádka z nádechem hororu. Číst se to dalo ale četl jsem lepší.
Další super příběh Mackenzie White která tentokrát řeší případy vražd podomních prodejců. Jako agentka FBI ve výcviku se pokouší prorazit v akademii a dopadnout masového vraha. Temný psychologický thriller plný napětí a parádně se čte.
Děj prvního dílu knihy z cyklu Tajemství starého rodu mě opravdu zaujal. Jde o nenáročné čtení ale příběh je pěkný. Těším se na další díl.
Pěkná kniha dobře se četla jsem spokojen. Od tohoto autora jsem četl dvě knihy a obě bili čtivé.
Seriál super kniha docela velká nuda hned mě odradila od dalších dílů.
Pohodové čtení slušné dva příběhy které nejsou žádná napínavá pecka ale dají se číst.
Pěkná kniha děj se prolíná ve dvojích časových horizontech navazujících na sebe a je přehledný.
Moc pěkná kniha bezvadně se čte,děj člověka vtáhne a nepustí dokud knihu nedočte.
Opět super kniha ale od pana Erbena jsem nic jiného nečekal.