Ran komentáře u knih
Je to hezká knížka. která může být dobrým průvodcem pro každého, kdo si hodlá pořídit psa.
Příběh je celkem hezký a Vendula s Olinou mi byly sympatické, ale jinak byla to na mě moc velká romanťárna.
Příběh mě nebavil a byla jsem ráda, že jsem knihu dočetla. Eduard Štorch sice umí psát, ale mě knížka prostě neoslovila.
Kniha má sice hezký příběh, ale nebylo to nic světoborného. Bylo to spíše milé prázdninové čtení.
Knížka se mi dost líbila, přečetla jsem ji jedním dechem.
Je to celkem milá a čtivá knížka, plná pěkných barevných fotografií.
Kniha se sice dala přečíst, ale její příběh mi přišel spíše průměrný.
Je to pěkné zpracování klasické pohádky s ilustracemi ve stylu Walta Disneyho.
Knížka se mi líbila a u každé stránky jsem se nemohla dočkat co se bude dít dál.
Tento soubor pohádek se mi líbil, i když ne všechny končí šťastně. Všechny pohádky nejsou stejně dobré, ale to vyvažují moc krásné ilustrace.
Je to celkem čtivá knížka, ale nijak výrazně mě neoslovila.
Knížka má velmi hezký příběh a také závěr. Moc se mi líbil další příběh Martyho a Shiloha.
Encyklopedie je velmi hezky zpracovaná. Jsou zde jak hezké ilustrace, tak i jednoduchá a výstižná vysvětlení jednotlivých pojmů.
Je to hezké zpracování klasického příběhu. Bylo to pro mě milé a odpočinkové čtení.
Neználka jsem četla jako malé dítě a musím říct, že jediné co se mně na knize líbilo byly hezké ilustrace.
Je to úžasná knížka a velmi zábavné čtení. Už dlouho patří k mým oblíbeným.
Na tuto knihu mám z dětství příjemné vzpomínky, jen ten konec mi přišel docela smutný.