Ran komentáře u knih
Knížka se mi líbila a četla se dobře, ale nepřišlo mi to až tak dobré jako anotace na knize popisuje.
Na knížce mě nejvíce zaujaly barevné fotografie a popisy jednotlivých typů chování psa.
Je to celkem pěkná knížka, ale nejvíce mě zaujaly barevné ilustrace.
Je to hezká a čtivá knížka, která byla příjemným odpočinkovým čtením.
Autor sice umí dobře psát, ale tahle kniha mě moc nebavila číst.
Kniha se mi velmi líbila a ani tentokrát mě Alexandre Dumas, st. nezklamal.
Kniha se sice četla dobře, ale seriál mi prostě přišel lepší a i přehlednější.
Chvíli mi trvalo než jsem se začetla, ale určitě tato kniha za přečtení stojí.
Je to velmi užitečný pomocník pro každého majitele zlatého retrívra.
Je to celkem hezké zpracování klasických pohádek s krásnými barevnými ilustracemi.
Knížka má hezké ilustrace a jelikož básně nečtu, tak se mi nejvíce hodila, když jsem ještě chodila na základní školu a do hodiny češtiny jsme museli mít připravenou nějakou báseň nebo říkanku.
Tato kniha se bude jistě hodit každému kdo si hodlá pořídit kokršpaněla. Já ji četla jen proto, že jsem ji dostala.
Kniha se mi líbila a až budu mít příležitost, tak bych se chtěla podívat i na seriál. Popis 19. století a tehdejší společnosti byl celkově velmi dobrý. A i postavy byli napsány dobře.
Kniha se četla dobře a děj byl napínavý, ale občas jsem se musela chvíli zorientovávat v ději.
Kniha je napínavá od začátku do konce a měla jsem problém ji odložit. Překvapující bylo také to, kdo byl pachatelem.
Kniha má velmi zajímavý příběh, kterému nic nechybí. Také se mi líbilo prolínání minulosti s přítomností.
Tahle kniha se četla báječně a jazyk, kterým je napsaná se mi líbil. Dobrý byl i popis tehdejšího života.
Je to velmi příjemné a místy i dojemné čtení, které mě ani na chvíli nenudilo.
Tato kniha se mi četla báječně. Líbila se mi dobrodružství Péti Bajzy a popis děje očima dítěte, ale také i popis tehdejšího života na maloměstě.
Jedná se o popis tehdejší složité situace v české kultuře za německé okupace. Kniha se četla dobře.